Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Mi alapján választunk párt? A külső vagy a belső a fontosabb? Az utca embere válaszol!

Mi alapján választunk párt? A külső vagy a belső a fontosabb? Az utca embere válaszol!

Mindenki mást gondol erről a kérdésről. Mi a fontosabb? El lehet e dönteni, hogy kinek van igaza? Nézzünk meg néhány választ, mit mond az utca embere!

Tamás, 19 éves, Budapest

“Engem egy lányban azonnal az fog meg, hogy hogy néz ki! Milyen a haja, testalkata, szeme, mennyire csinos. Ezek a legfontosabb tulajdonságok. Ha már így nem jön be elsőre, nem szimpi, akkor nem is foglalkozom vele.”

Edina, 21 éves, Miskolc

“Számomra nem feltétlen szükséges a “jó” külső, de legyen a kiszemeltem azért ápolt, férfias, akár kigyúrt is! Mivel én is rendszeresen sportolok, fontos, hogy valamit sportoljon ő is! A külső mellett a belső tulajdonságai is lényegesek számomra. Itt arra gondolok, hogy például kedves, vidám, de ezek idővel úgyis ki fognak majd derülni. ”

randevu

Anita, 15 éves, Baja

“Ha a suliban vagy épp egy diszkóban ismerkedek meg egy sráccal,  lényeges az első benyomás. Milyen a “szövege”?  Hogy néz ki külsőre, milyen az öltözködése, magassága. Legyen vékony és legyen jóképű. Tehát fontos a külső. Ha jól néz ki, nálam máris nagy eséllyel próbálkozhat.”

Zsolt, 22 éves, Karcag

” Pár éve még inkább első ránézésre (aki bejött nekem) választottam a lányok közül. Aztán rájöttem, hogy semmit nem ér a fantasztikus külső, ha a belső tulajdonságai olyanok, hogy nem jövünk ki egymással. Sokkal többet jelent, ha megértjük egymást, ha figyelmes, kedves, úgy gondolkodik mint én, s összhangban vagyunk minden téren! ”

Mi alapján választunk párt? Külső vagy a belső a lényegesebb? Az utca embere válaszol!
Szerinted a külső, vagy a belső a fontosabb?

Képek forrása: livehdwallpaper.com,

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share