Ezt nézed:  / Színes / Mi hiányzik a nyárból?

Mi hiányzik a nyárból?

Azt a témát boncolgattuk a Középsuli-sorozat szereplőivel, hogy vajon mi hiányzik az egyértelműen legkedveltebb évszakból, a nyárból, amikor épp nem nyár, hanem tavasz, ősz vagy tél van. A szereplők több dolgot is felsoroltak, rögtön mutatjuk is.

Juli

“Nem is tudnék csak egy dolgot kiemelni, mert szinte minden hiányzik a nyárból, amikor másik évszak van. A meleg, hogy egy szál fürdőruhában lehessen kimenni napozni. Na meg persze a szünet. Az a jó a nyárban, hogy szinte minden napra tudok programot szervezni a barátaimmal, akár későn este is, mert még akkor is jó idő van és nem kell görcsölni a suli miatt, mert nincs.”

Juli_

Olivér

“A meleg, a napsütés, ugyanazok a sablon dolgok, mint mindenki másnak. Nyáron mindennek más íze van. A kedvenc innivalóm nyáron teljesen más ízű mint télen. A nyári íz is hiányzik.”

olivér_kozepsuli_2017

Dominik

“Igazából mi nem hiányzik? A nyár a kedvenc évszakom. Nem csak azért, mert ilyenkor születtem, hanem azért is mert ilyenkor lehet a legtöbb jó dolgot csinálni. Hiányzik a meleg, a nap, a jó illatok, a zöld szín, a nap által felmelegített vízbe belecsobbanni, a napon sütkérezni, kirándulni, a kék ég, a rövidnadrág, a fagylalt és egyéb finom hideg italok.”

dominik_réka1

Barbi

“Imádom a napsütést, a jó idő mindig hatással van a közérzetemre, bár már a tavaszi napsütés is boldoggá tesz. Meg persze a strandolás és a napozás. Nyilván el tudok menni fedett fürdőbe a hidegebb időkben is, de az nem ugyanolyan mint lógatni a 30 fokban a lábikód a hűsítő vízbe.”

Barbi_KS_0204

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share