Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Mi leszel, ha nagy leszel? – Középsulisok válaszolnak

Mi leszel, ha nagy leszel? – Középsulisok válaszolnak

Mindig is érdekelt, a Középsulisok mit terveznek a jövőre nézve? Most eláruljuk! Ki mi szeretne lenni, ha nagy lesz?! Most megtudhatod!

Te sem tudod eldönteni, mivel szeretnél foglalkozni, ha idősebb leszel? Megnyugtatunk, a Középsuli szereplők közül sem mindenki biztos abban, mit szeretne csinálni a későbbiekben! A többiek azonban elárulták, milyen céljaik vannak és mi az, amivel szeretnek foglalkozni a mindennapokban!

Lássuk is!

BENDE

Mindig is színész szerettem volna lenni, de mostanában a fotós szakma is elkezdett érdekelni. Remélem az élet úgy alakítja, hogy ezt a kettőt tudom ötvözni is a későbbiekben!

DOMINIK

Régebben űrhajós szerettem volna lenni vagy szabadulóművész. Sokan kinevettek miatta, de most mégis megtaláltam azt, ami szórakoztat és van is tehetségem benne – a bűvészkedés. Egyszerűen imádom és el tudom képzelni, hogy jó sokáig csináljam!

ZSANI

Mivel imádok sminkelni, senkinek nem volt meglepő a környezetemben, hogy sminkes szeretnék lenni. Nemrégen elvégeztem egy sminktanfolyamot is, ami nagyon sokat segített elsajátítani a fontosabb lépéseket!

DOMINIKA

Nekem egyelőre nincsenek terveim, de ez nem azért van, mert nem tudom mit szeretnék – csak egyszerűen képtelen vagyok dönteni. Annyi minden érdekel, hogy nagyon nehéz dolgom van. A modellkedés mellett sok más dolog van, amit szeretek csinálni, de tudom, hogy idővel kénytelen leszek választani.

OLIVÉR

A színészeten kívűl sok dolgot szeretek. Kiskoromban szerettem volna humorista lenni, de aztán elvetettem az ötletet. A célom a mai napig az, hogy megnevettessem az embereket, mert ezt szeretem a legjobban csinálni.

TIBI

Kiskoromban mentős vagy tűzoltó akartam lenni, de ez azóta nyilván megváltozott. Viszont ami még szóba jöhet a mai napig, az a tűzoltó. Bár nem tudom, mennyire menne, mivel nem bírom a meleget! Ha ha!

Ha pedig még nem láttad, mindenképpen lesd meg a YouTube híradó legutóbbi adását!

Mi leszel, ha nagy leszel? - Középsulisok válaszolnak
Te már tudod, mi szeretnél lenni?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share