Mi lett veletek Bajos csajok? – 10 éves a film

Rovat

Megosztás

A Bajos csajok 2004-ben látott napvilágot, akkor, amikor még Lindsay Lohan menő volt. A fiúkat nem meglepő módon ki lehetett kergetni velük világból, de a lányok teljesen odáig voltak érte, ahogy ez az amerikai gimis, csajozós, pasizós, hétköznapi konfliktusokkal teli filmeknél lenni szokott. Mindenkinek volt kedvence. A csajok nagy része ebben a filmben debütált. Nézzük, hol tart most a karrierjük!

Cady szerepében Linsday Lohan, a plasztikok világába érkező magántanuló naiva, aki később ugyanúgy plasztikká válik a filmben. Mára pedig sikerült neki a valóságban is azzá válni.

lindsay

Lindsay Lohan-nek ez a film hozta nagy áttörést, bár előtte már szerepelt más filmekben is. Azóta túl van az énekesi karrieren, az elvonón, a börtönön, jelenleg pedig agyonbotoxolt arccal új életet tervez. Mi szorítunk neki, hogy sikerüljön, bár jobban szerettük az előző arcát.

Regina, a méhkirálynő szerepében Rachel McAdams.

rachel

A filmben eredetileg Cady szerepére jelentkezett, ám mint tudjuk, Regina George szerepét kapta meg. A Bajos csajokban ő testesítette meg a gonoszt, a plasztikok királynőjét, aki mindenkit irányít, manipulál, megaláz, de mégis mindenki az ő oldalán akar villogni, az ő barátnője akar lenni. A végén persze meg lett leckéztetve, ennek így kellett lennie. A Bajos csajok előtt Tökös csaj is volt, ami után nagyon szépen ívelt felfelé a karrierje. A Szerelmünk lapjaiban összejött Ryan Gosling színésszel, kapcsolatuk 2007 februárjáig tartott. A Sherlock Holmes című filmben Irene Adlerként egyszerűen imádtuk. 2010-ben megjárta az Ébredj velünk című filmet, ahol egy reggeli műsor, a Pirkadat producerét játszotta el, amelynek a nézettségi mutatóját nagymértékben növelte menedzselése. 2014 nyarán pedig Jake Gylenhall oldalán láthattuk. Hajrá! Szép párt alkotnának.

Gretchen, a gazdag család kislánya szerepében Lacey Chabert.

lacey 2

Lacey a Bajos csajok óta több olyan filmben is szerepelt, amit biztosan ismertek. Egy ezek közül az Excsajok szelleme. Nagyon sok sorozatban is láthattuk, illetve szinkronszínészként is tevékenykedik. 2013. december 22-én feleségül ment David Nehdar-hoz, akivel Dél-Kaliforniában élnek. Van három csivava kutyusa, és érdekesség még róla, hogy retteg a Chucky babától. 🙂

Karen, a nagyon szép és csinos, de irdatlanul sötét lány szerepében Amanda Seyfried.

amanda

Amanda a személyes kedvencem a négy lány közül, bár a Bajos Csajokban nálam is Cady volt a favorit. Modellként kezdett, a Bajos csajok című filmben eredetileg Regina szerepére pályázott, majd szóba jött Cady szerepe is, de végül Karen bőrébe bújtatták. Feltűnt sorozatokban is, többek között a Dr. House-ban. Amandának a Mamma mia! című film hozta meg a sikert és a hírnevet. Azóta is sok filmben szerepelt, de ezekből a legjobbak mindenképp a Lopott idő, a Nyomorultak és az Elveszett című filmek voltak.

(Foto: http://www.blogcity.info/, http://www.listal.com/, http://img2.timeinc.net/, http://4.bp.blogspot.com/, http://www.teenidols4you.com/, http://myrachelmcadams.com/, http://media3.popsugar-assets.com/. http://uk.eonline.com/)

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta