Mi a menő és mi a ciki? #kikapcs

Rovat

Megosztás

Aquaworld-Középsuli nyereményjáték: http://bit.ly/2xCADKT

Voltál már úgy randizni, hogy a srác miközben hozzá beszéltél csak a telóját piszkálgatta, vagy a csaj minden sarkon készített magáról egy selfiet? Ha igen, akkor gondold végig, hogy menőnek vagy cikinek érezted a társaságát! Sokan azt hiszik, hogy a like számok teszik valakivé, de amíg arra vadásznak hajlamosak lesznek rá, hogy tudomást se vegyenek a másikról.

Hiába vagytok együtt mégis olyan, mintha egyedül lennél. Nekem szerencsém volt, amikor tavaly megismerkedtem Kristóffal. A szüleimmel Budapestre utaztunk egy teljes hétvégére. Mint mindig, most is anya sasolta ki a helyet, ahol megszálltunk, a választása az Aquaworldre esett. Az öcsém repkedett a boldogságtól, mert itt nemcsak szálloda van, hanem egy baromi nagy élményfürdő is, rengeteg csúszdával és vízi programmal.

Addig nekem sem volt para, amíg a szobában voltunk, mert a free wifiinek köszönhetően folyamatos chatben voltam a barátnőimmel, de amikor az ősök megtiltották, hogy a fürdőbe is magammal vigyem a telómat, úgy éreztem, hogy nem élem túl. Leheveredtem egy napozóágyra és bambán néztem ki a fejemből. Csak arra tudtam gondolni, hogy ez mekkora szívás!!! Aztán lehuppant a mellettem lévő ágyra egy srác, és egyből megszólított. Helló! – mondta – Nincs kedved eljönni velem egy világkörüli kalandra? Már nyúltam volna a telefonomért, hogy elfedve zavaromat úgy tegyek, mintha nem is figyelnék, de ugye a teló a szobában figyelt. Na indulhatunk? – kérdezte kaján vigyorral az arcán. Én meg fülig vörösödve habogtam – ööööö…… világkörüli kalandra? Ezt mégis hogy érted? Kezdjünk egy andalgással, a távoli Vietnámban, és másszunk fel az Angkor romtemplomba? ott tudok egy menő függőhidat is, ahonnan fentről csodálhatjuk meg a vízibirodalmat.

Aztán vessük magunkat a habok közé, a hullámmedencében olyan, mintha tengerparton lennénk. 3 órától pedig van egy foglalásom a szörf medencében, ha még nem unod a fejemet, akkor szívesen megtanítalak téged is az alapokra.  – nem is tudom.. -nyökögtem, de a testem előbb válaszolt, mint én. Ott álltam emellett a jóképű srác mellett és azt sajnáltam, hogy nincsenek itt a barátnőim, hogy jól belém csípjenek, nem álmodom e ezt az egészet.  Kristóffal aztán ez egész hétvégét együtt töltöttük. Sokat beszélgettünk, nevettünk, csúszdáztunk és sétáltunk. A szüleink még azt is megengedték, hogy a vacsoránál külön asztalhoz üljünk, nagyon romi volt….csak ő és én. Persze egy-egy fotó erejéig a telefonom is előkerült, hisz a lányoknak is mutatni kell valamit.

A búcsúzás sem volt nagyon fájó, hamar kiderült, hogy Kristóf tőlünk pár kilóméterre jár suliba, így délutánonként sokat találkozhattunk. Amikor visszatértünk az Aquaworldbe, hogy megünnepeljük az évfordulónkat kinyögte, hogy azért figyelt fel rám anno, mert én voltam az egyetlen, aki nem a telefonjába bújva gubbasztott, hanem ott volt a jelenben……Nem mertem neki bevallani, hogy szívem szerint akkor én is azt tettem volna☹ ……. szerencsére azóta már tudom, hogy merre keressem a valódi élményeket???

Aquaworld-Középsuli nyereményjáték: http://bit.ly/2xCADKT

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta