Ezt nézed:  / Hírek / PR / Színes / Mi mindenre jó a Power Fruit?

Mi mindenre jó a Power Fruit?

Kedvenc, hűsítő egészséges italunk akárhová elkísér minket. Nem csak jó szomjoltó, de teli van vitaminnal is. De mi mindenre jó ezen kívül a Power Fruit?

Bottle flip

Ha már eleget ittunk a steviaval ízesített nedűből, kihívhatjuk a haverokat egy bottle flip challange-re. A 750 ml-es palack tökéletes mérettel rendelkezik ehhez a játékhoz. Csak dobd fel és reméld, hogy a talpára érkezik. Ezzel te leszel a nyerő a suliban vagy nyáron a strandon. A Középsulisok is ezt ajánlják hozzá.

Leszámolhatsz a rosszakaróiddal

Nem szeretnénk arra bátorítani, hogy pazarold ezt a fantasztikus italt, hiszen bőrön át nem tud felszívódni az 1000 milligramm C-vitamin, amit egy palack Power Fruit tartalmaz. De ha minden kötél szakad arra is jó, hogy a rosszakaróidat leöntsd vele. Ezek után tuti nem mer majd veled ujjat húzni és ki tudja, talán a Power Fruitra is rákattan ezután.

Üvegezés

A legunalmasabb bulit is feldobja az üvegezés. Ha már megittátok a mindössze 45-60 kalóriát tartalmazó frissítőt és feltöltődtetek energiával, akkor üljetek körbe és indulhat is a játék. Felelsz vagy mersz? Akár az is lehet a feladat, hogy ki tudja hamarabb meginni a következő palack Power Fruitot. Vagy kiszedhetitek legjobb barátaitokból egy kérdés során, hogy nekik mi a kedvenc ízük. Gránátalma vagy esetleg narancs? Most majd kiderül.

Ugye milyen multifunkcionális ez az ital? Ráadásul szuper egészséges, sokkal jobb, mint a klasszikus üdítőitalok, hiszen még a vércukorszintet sem emeli meg és tökéletes szomjoltó a meleg napokra.