Mi számít egy szépségversenyen?

Rovat

Megosztás

Már csak egy hónap van hátra az Ezüstpart Szépe szépségversenyig! Ezen a megmérettetésen nem csak a szépség számít, hanem az értékek is, amiket a lányok magukkal hoznak.

Az Ezüstpart Szépe szépségversenyen a belső legalább olyan sokat nyom a latba, mint a külső. Ez így természetes, hiszen, ha valaki a figyelem középpontjába kerül, akkor példaképpé is válik. Ezért nem mindegy, hogy mit tesz, vagy mond. A szervezők pont ilyen megfontolásból alakították ki ezt a fontossági rendet, abban is bízva, hogy a versenyen induló lányok nemcsak a szépség, hanem a “világbéke” nagyköveteivé is válhatnak. 🙂

936647_938969016125407_1536119323475224529_n

A Diamond Models RiverCast ügynökség egyik nagy esélyesét, Ratting Liliant kérdeztem arról, hogyan lehet felkészülni egy ilyen megmérettetésre, és mire kell fokozottan odafigyelni.

Milyen adottságok számíthatnak a versenyen, mire számítasz?

Szerintem ezen a versenyen a kinézet mellett nagyon fontos a kisugárzás és, hogy mennyire megnyerő a lányok személyisége. Egy ilyen szórakoztató bulis versenyen döntőkérdés lehet, hogy mennyire tud feloldódni és közvetlen lenni az ember. Egy mosolygós arc sokszor többet ér, mint  egy tökéletes alak.

Hogyan készülsz föl egy szépségversenyre?

Nem hiszem, hogy minden tekintetben fel lehet készülni egy ilyen versenyre, persze odafigyelek magamra, a külsőségekre . Megnéztem az előző évek versenyzőit, így kicsit beleláthattam abba, hogy mire kell fölkészülnöm. De ez is ad egyfajta izgalmat, és kíváncsiságot, hogy majd csak ott fogom megtudni, hogy mégis hogyan működik egy ilyen szépségverseny a háttérben, és mire kell odafigyelnem.

Ezüstpart Szépe Szépségverseny
Te egyetértesz azzal, hogy a belső is nagyon fontos a külső mellett?

 

kép: starcyprus.com

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta