Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Mi számít megcsalásnak a Középsuli sztárjai szerint?

Mi számít megcsalásnak a Középsuli sztárjai szerint?

Egy videónkból az már kiderült, hogy a mi Bendénknek egészen pontos elképzelései vannak a megcsalásról, azonban most többi szereplőnket is megkérdeztük, vajon ők mit gondolnak erről, számukra mi számít megcsalásnak.

Sorozatunk Rozija, Eisert Eszter így vélekedik a megcsalásról:

eszti

“Én úgy vagyok vele, hogy a fiúk is fiúkból, a lányok is lányokból vannak, nyilván a fiúk megnézik a szép lányokat,  lányok meg a jó pasikat. Ha az én barátom megnézne egy szép lányt úgy, hogy én nem vagyok ott, hát tegye, nincs benne semmi, én is megnézem a jó pasikat, de, ha találkozunk, és együtt vagyunk, akkor nyilván nem leskelődünk, mert az rosszul esik mindkét félnek!  Nálam a megcsalás a csóknál kezdődik, mert, ha engem szeret a barátom, akkor meg se fordul a fejében, hogy más lánnyal csókolózzon, vagy flörtöljön, ha meg ez megfordul a fejében, akkor inkább szakítson velem, és utána azt csinál, amit akar. És az alkoholra ilyeneket nem lehet fogni, hogy be voltam rúgva stb. A megcsalás az mindenhogy megcsalás, részegen is és józanon is!  Én úgy vagyok vele, hogy senki sem tökéletes, mindenki hibázhat, aki egyszer félrelep, az lehet, hogy tanul belőle, és utána sose fog, de aki másodjára is félrelép, az biztos, hogy harmadjára is fog!  Szóval, ha megcsalnának, lehet, hogy adnék egyetlen egy esélyt még a kapcsolatunknak, bár még sosem csaltak meg szerencsére, és nem voltam ilyen helyzetben, most így gondolkodom, hogy mindenkinek jár egy esély, és hogy megváltozzon, de lehet, ha megcsalnának, nem bocsátanék meg.”

 

Dominik, a srácot alakító srác hasonlóan vélekedik ezzel kapcsolatban:

“Számomra az jelenti a megcsalást, hogyha a két személy között elcsattan egy csók egy olyan komolyabb kapcsolatban, amelyben érzelmi kötődés van.”

dominik fekvő

 

A sorozat sportlady-je, Eszti videóban is kifejtette véleményét a témában:

 

Csalás
Téged csaltak már meg?

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share