„Micsoda szép” élmény lesz! – A Kolozsvári Magyar Napokon is ott lesz a CSTP!

Rovat

Megosztás

Augusztus 18-20. között rendezik meg a Kolozsvári Magyar Napokat, ahol igazi kulturális forgatag, kiállítások, filmek, irodalom, színház, hangversenyek és jobbnál jobb koncertek várják a résztvevőket. A közönség szórakoztatásából a Cseh Tamás Program zenekarai idén is kiveszik a részüket: a 8. alkalommal megrendezendő programsorozaton az eklektikus rockzenét játszó Alone in the Moon, a dob gitár formációban felálló Baron Mantis, a hamisítatlan rock and rollal jelentkező Massza, és a poprockot műfaját képviselő No Sugar zenekar is ott lesz.

Az Erdély kulturális palettáján igazi színfoltnak számító Kolozsvári Magyar Napok új helyszíneken, a Sétatéren, a Képzőművészeti Egyetem épületétől a Kolozsvári Magyar Operáig várja a közönséget.
A kulturális seregszemle vendégei ennek megfelelően a gesztenyefák árnyékában élvezhetik a kulturális programokat. Az esti koncerteken pedig olyan sztárfellépők mellett mutathatják meg tudásukat a CSTP titánjai, mint például a Pál Utcai Fiúk, a Kowalsky meg a Vega, az Anna and the Barbies, vagy a Ghymes, de a fesztiválon olyan legendás előadók is fellépnek, mint Szikora Róbert és az R-GO, Deák Bill Gyula és Hobo, valamint Charlie.

A 8. Kolozsvári Magyar Napok honlapját itt, a műsorfüzetet pedig itt találjátok.

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,232RajongóLike
178,206KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta