Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Miért akar minden lány a macsó csaja lenni? – Középsuli Bende

Miért akar minden lány a macsó csaja lenni? – Középsuli Bende

Miért akar minden lány a macsó csaja lenni? MINDEN lány a macsó csaja akar lenni egyáltalán? Összeszedtünk pár dolgot, amiért ez igaz lehet – és pár dolgot, amiért nem.

1. A macsók menők. Egy darabig.

Nézzük Bendét, a Középsuli sztárját – jól néz ki, lehengerlő a szövege, imádja magát. Ez minden lánynak imponál egy ideig. A macsók menők, mert bíznak magukban, nem bizonytalankodnak (látszólag), és megmondják a tutit.

2. Minden lány az IGAZI férfiakra bukik.

Kicsit elegünk van a lányos nyálgépekből. A lányok nem szeretik, ha a pasi többet készülődik, mint ők, ha a pasi többet sír, mint ők, ha a pasi többet beszél, mint ők. A macsók nem ilyenek. Elkapják a derekadat, egy szempillantás alatt a szádban vannak – nem kell gondolkodni, dönt helyetted.

3. Elvárják tőlük, hogy gyűjtsék a skalpokat.

Bende is megmondta Barbival történt vízi afférja után – a macsóktól ezt várják el. A lányoknak pedig ez bejön. Ha meg akarnak szerezni. Ideig-óráig, persze – de ki ne szeretné, ha “el akarják kapni”?

 

És miért NEM?

1. A macsók hamar unalmassá válnak.

Meghódított, letepert – aztán szeretnél vele filmet nézni, aztán szeretnél vele beszélgetni. De ő megint csak vissza akar vinni az ágyba, ő megint csak fogdosni szeretné a feneked a spanjai előtt. Uncsi.

2. Túl elégedettek magukkal.

Bende az Ask.fm-es kérdezz-feleleken megkapta a kérdést, miszerint nem akarna-e egy picit többet gyúrni hasra? A válasz, persze, de valójában nem fog nekiállni. A macsók jellegzetessége, hogy tökéletesen elégedettek magukkal, és számukra önmaguk mindig az eszménykép marad, amin nem eshet csorba – egy kis háj ide, egy kis háj oda. Soha nem fogod meggyőzni, hogy változtasson magán. Hiszen imádja magát.

3. Nem nőnek fel.

Ha valaki macsó, macsó marad örök életére. Nem a megbízható, támaszt nyújtó férfi, hanem MACSÓ. Soha nem fogja tudni elengedni ezt az attitűdöt, te pedig egy idő után kitéped a hajad. Vagy az övét.

Miért akar minden lány a macsó csaja lenni?
Neked bejönnek a macsók?

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share