Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Miért furcsa érzés találkozni a régi barátokkal?

Miért furcsa érzés találkozni a régi barátokkal?

Néha alakulnak úgy a dolgok, hogy muszáj megválnunk a barátainktól. Ennek lehet költözés az oka, esetleg egy iskolaváltás, de lényegen nem változtat. Nem tudunk már annyit találkozni velük, mint szeretnénk, esetleg meg is szakad a kapcsolat. Az újbóli viszont látás viszont már nem olyan, mint korábban volt.

Ismét találkozni egy rég nem látott baráttal furcsa érzés. Saját magamon is tapasztalom, hogy az elmúlt időszak más fényt vet mindenre. Már nem viselkedik az ember olyan közvetlenül, mint korábban. A rendszeresen együtt töltött idő egyszer megszakadt, majd minden megváltozott. Ez általában így szokott lenni. Nemcsak a közeg változik meg, hanem a hozzáállás is.

Bizonyára veletek is előfordult már hasonló. Sok időt töltöttetek el valakivel, majd egy idő után újból találkoztok, de ez a találkozás már nem olyan. A hangulat nem annyira könnyed és szabad, sokkal inkább feszültebb és csak a fontosabb dolgok kerülnek terítékre, belsőségesebb beszélgetésre már alig van esély.

Nos, az idő sok mindent befolyásol, így van ez a barátságokkal is. Ebben a cikkben Zoli mondja el, hogy hogyan változott meg az élete, valamint hogyan távolodtak el tőle régi barátai.

Zoli költözés miatt iskolát váltott, így az ottani barátaival sem tudott már annyit találkozni. Az élet viszont folytatódott tovább, de már nem volt minden ugyanolyan. Kezdetben még sokat jártak össze, majd ezek a találkozások egyre ritkábbak lettek, és ezzel a légkör is megváltozott. Máshogy viszonyultak már egymáshoz, nem voltak annyira közvetlenek, így az lett a vége, hogy lassacskán megszakadt a kapcsolat. Egy darabig még az interneten tartották a kapcsolatot, de később ennek is vége lett.

Zoli története nem egyedi. Számtalanszor fordul elő hasonló. A régi barátságokat felváltják az újak. Az igazi barátságok nagy próbája maga az idő.

Miért furcsa érzés találkozni a régi barátokkal?
Van olyan barátod, akivel már nem beszélsz?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share