Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Miért imádtuk a Szerelempartyt?

Miért imádtuk a Szerelempartyt?

Micsoda éjszaka volt! Még mindig a hatása alatt vagyunk! A középsuli.hu, Valentin-napi Szerelemparty-ján voltak koncertek, szerelemangyalok, pszichológusok, hogy tanácsot adjanak a tanácstalanoknak és divatbemutató is! Sorolhatnám, de hagy beszéljen helyettem ez a kis élménybeszámoló és a videó! Aki nem volt ott, most láthatja legközelebb miért kell okvetlenül eljönnie. 🙂

Rivercast (330)

Jómagam sosem tartoztam a Valentin napot lelkesen ünneplők táborába, ezen a hétvégén azonban a középsuli.hu gondoskodott arról, hogy mindenki kellően szerelmes hangulatba kerüljön. Ez főként a gyönyörű Szerelemangyalok segítségével jöhetett létre, akik lelkesen fotózkodtak az erre kapható résztvevőkkel, köztük a szerkesztőség tagjaival és a friss házasokkal is, akiket a Szerelemparty és a középsuli kötött egybe 24 órára.

Rivercast (65)

Ricsi és Nóri a Szerelemangyalokkal

Rivercast (81)

A divatbemutatón a Diamond Models Rivercast szép lányai vonultak fel a szerkesztőség néhány szintén szép hölgy tagjával együtt Szépligeti Ágnes kollekciójában. A kifutón láthattuk Benke Valit, aki mindkét kategóriába beleesik, hiszen amellett, hogy sikeres modell karriert futott be, most az újságírók csapatát is erősíti a pszicho rovatban.  Mellette pedig Nóri, Vera, Dóri és Vica mutatták meg, hogy nemcsak az íráshoz van tehetségük!

A pszicho, szex tanácsadás standnál hasonló izgalmak zajlottak, mivel meglepő módon itt is a szerelemé volt a főszerep. A pultnál egy tesztet lehetett kitölteni Gary Chapman “Az öt szeretetnyelv” c. könyve alapján. A tanácsadótól pedig megtudtam, hogy főleg szerelmi tanácsadásra volt szükség és a Valentin-naphoz hűen a szerelem állt a középiskolások fókuszában.

Érkeztek a szerelem ünnepe iránt kevésbé lelkesedők is, akik, amikor arról faggattuk őket, mi a véleményük a Valentin napról, ilyeneket mondtak: “Faszság, csak a virágárusok találták ki.” Meg persze, hogy nem csak az év ezen napján kell egymást szeretni, hanem az összes többin is, ha pedig akkor nem megy, akkor ez a nap is felesleges.  Volt, aki úgy gondolja, csak azért tartunk Valentin-napot, hogy az emberek vásároljanak, mert a karácsony után erre nincs elég okuk, úgyhogy kellett nekik adni. Azért mindenképp örülünk, hogy így is eljöttek, mert ez nyilván azt bizonyítja, hogy miattunk tették. 

Az est sztárja egyértelműen Szabyest volt, az ő koncertje vonzotta a legnagyobb tömeget, ezután következett a Children of Distance, és legnagyobb meglepetésemre a Mary Popkidsen már csak a leglelkesebbek és legkitartóbbak maradtak. Vagy csak el kellett érni az utolsó buszt, mert lőtték a pizsit?

Rivercast (281)

Rivercast (310)

Aki lemaradt volna az év bulijáról, annak itt egy kis összefoglaló:

 

Miért imádtuk a Szerelempartyt?
Te jól szórakoztál?

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share