Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Miért jó plüssel aludni?

Miért jó plüssel aludni?

Plüss állata mindenkinek van. Remek alvótársaknak bizonyulnak éjszakánként. Legtöbben nem merik beismerni, hogy azzal alszanak, de nincs ebben semmi negatív dolog.

Pluss_figura_Beanie_Ballz_35_cm_HOOTS_-_bagoly-i459Ez az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő ajándék. Így karácsony tájékán ismét felkapottak lesznek a különféle figurák, amik remek partnerek az alváshoz.

De miért is jó velük aludni?

picture-20

Egyrészt nagyon kényelmesek. Puhák, ami miatt jó ölelgetni őket. Egyfajta biztonságot is nyújtanak, és nem érezzük magunkat annyira egyedül. Az alváshoz egy olyan társaságot nyújtanak, amiben sokkal nyugodtabbak leszünk.

11039683_10202443673652819_1108235301_n

De vajon ciki-e plüssel aludni?

Részemről nem tartom annak, mert több oka is lehet neki. Sőt a felnőtteknél nagyon gyakran előfordul, hogy valaki a gyerekkorából megőrzi a régi játékait, így a plüssöket is, mert számára kedves emlékeket idéznek fel. Nyaralások alkalmával állandó útitársak, mert az otthon egy kis darabkáját viszik magukkal.

szurke_pluss_eger_13_cm_4094_LRG

Valakinek ennél sokkal többet jelent. Egy szerettünktől kapott maci felidézi bennünk az adott személyt, így könnyebb elviselni a hiányát.

losbude1

Lányoknál még huszonévesen is nagy divat plüssel aludni. Fiúknál ez annyira nem jellemző, de mindig van kéznél egy-kettő, ha esetleg szükség lenne rá.

A kisgyerekeknél jellemző szokás idősebb korban sem nevezhető cikinek. Ugyanúgy megvan a maga varázsa, és nem lehet kinőni belőle. Elvégre mindenki megmarad egy örök gyereknek.

 

Miért jó plüssel aludni?
Szoktál plüssel aludni?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share