Miért nem érdemes virágnyelven beszélni a pasikhoz?

Rovat

Megosztás

Mi lányok imádunk rébuszokban beszélni. Hiszen milyen jóleső érzés az, amikor A SRÁC “belelát” a gondolatainkba, pusztán mert pár célzást elejtettünk. Azonban az esetek nagy részében várhatjuk a beteljesülést, és csak a “pedig én minden instrukciót megadtam, nem igaz, hogy nem érti” agyalás marad.

Nem a vesztedet akarja a pasi, és arról sincs szó, hogy nem vagy fontos neki, csak ők máshogy vannak bekötve. Nem elég utalgatni, célozgatni arra, amit szeretnél, meg is kell mondanod neki.

keep-calm-and-let-me-talk-with-my-boyfriend-al-seth (1)

Egy idő után már összecsiszolódtok annyira, hogy magától is sok mindent tud, de az elején ne várj csodákat. Te sem tudsz rögtön ráhangolódni valakire, és valóra váltani minden titkos vágyát.

Persze nem arról van szó, hogy le akarnánk lőni a meglepetés csodálatos varázsát, de vannak szituációk, amikor egy kicsit rá kell segíteni a dolgokra. Ettől még működhet jól a dolog, csak egy-két elvárást nem árt konkretizálni, ha megkívánja a helyzet.

A pasik sokszor mérhetetlenül egyszerűen tudnak gondolkodni, ha helyzetekről van szó. Nem tehetnek róla, a nők kiváltsága a helyzetek elemzése, és a lelkizés. Szegényeknek így általában nehezebb is a dolga, ha kapcsolatokról van szó.

A tapasztaltabbak már megtanultak egy s mást a női lélekről, rajtuk is múlik mennyire akarják alkalmazni a megszerzett tudást. De ettől függetlenül Te még egyedi vagy, más, mint akivel eddig dolga volt. Meg kell tanulnia mik az igényeid, ami fordítva is igaz. Ha szeretnéd, hogy kedvesed többnyire a kedvedre tegyen, akkor ne csak célozgass, mondd el őszintén mit szeretnél. Ha akkor sem kapod meg, amire vágytál, akkor talán nem is volt sohasem a tiéd.

Virágnyelv
Szerinted a pasiknak jobban kéne tudni olvasni a lányok gondolataiban?

 

kép: www.huffingtonpost.comwww.keepcalm-o-matic.co.ukeventup.com

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,813RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta