Miért nem jó a legmenőbb sráccal járni?

Rovat

Megosztás

Vannak fiúk, akikért egyszerűen minden lány odavan. Helyesek, jóképűek, humorosak, lazák, sármosak, elképszető a mosolyuk és letaglóz a dumájuk. Nem csoda, ha beleszerettél egy ilyen fiúba, és arról fantáziálsz, milyen lehet a barátnőjének lenni.

Miért nem jó a legmenőbb sráccal járni?
Jártál már a suli legmenőbb srácával?

Elképzeled, milyen lenne odabújni, megcsókolni, kézenfogva sétálni vele mindenki szeme láttára, miközben irigykedő pillantásokat vetne rád az egész világ. De lehet, hogy pár dologról elfeledkezel.

1. Miközben a menő srác után ácsingózol, lehet, nem veszed észre azt, aki tényleg szeretne.

Amikor vágyálmokat kergetsz, talán fel sem tűnik, hogy valaki más ugyanígy van veled. Persze nem kell “ha nincs ló, jó a szamár is” alapon választanod, de lehet, hogy érdemes lenne megismerkedned olyannal is, akiért egyelőre nem kelsz fél órával korábban, hogy tökéletes legyen a hajad, és ezzel elvarázsold. Ebből adódóan viszont plusz pont, ha kócos sörénnyel is tetszel neki.

2. Örök harc lesz az élet.

A ilyen menő srác mellett nem biztos, hogy nyugtod lesz. Megtartani nehezebb sokszor, mint elcsábítani. Gondolj bele, hogy míg téged irigykedő pillantások érnek, addig őt mennyi csábos pillantás találja meg nap, mint nap. Biztos vagy benne, hogy ezt jól viselnéd?

3. Mennyi ellenséget szerezhetsz.

Az előzőhöz kapcsolódik, hogy amikor a többi lány is ringbe száll a fiúdért, akkor lehet, hogy joggal leszel féltékeny. Állandóan szemmel tartasz mindenkit, és azt lesed, nincs-e valaki, aki betolakodó lehet. Így állandó a bizonytalanság: vajon holnap is te leszel még a barátnője?

4. Csökkenthet az önbizalmad.

Bár elsőre furán hangzik, hisz pont előbb írtam, hogy milyen büszkeséggel tölthet el, amikor végigvonultok együtt valahol. De olyan mellet, aki “tökéletes”, magunkat könnyen érezhetjük nagyon tökéletlennek. Mindenre figyelni fogsz, hogy jól csináld, jól nézz ki, tetsszél neki, és megfelelj a barátainak is. De sokáig ezt nem lehet ép ésszel bírni.

 

Kép: pinterest

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta