Miért nem jó senki Dominikának?

Rovat

Megosztás

A Középsuli Dominikája rendkívül válogatós! Akárki próbálkozott eddig nála az vissza lett utasítva, de miért? Erre a kérdésre fogjuk keresni most a választ!

Egy valakiről tudunk, aki biztosan jó lett volna neki: az nem más, minta Bende! Tudjuk, hogy Dominika szerelmes volt Bendébe egész addig míg teljesen vissza nem utasította őt. Ezen nincs is mit csodálkozni, hisz a Középsuli macsójáért mindenki oda van.

Az osztályból nagyon sok fiúval randizott már Dominika. Tibivel is, bármennyire is hihetetlen, és a végeredmény pont az lett, amire számítottunk: vissza lett utasítva. Őszintén, itt akár még meg is lehet érteni Dominika döntését, de mi a helyzet a következő delikvenssel?

Itt már kicsit bonyolódik a helyzet, hisz több szereplő közrejátszott a randiban, ami a 132. részben történt. Dominika Dominikkal randizott, de azért, mert Olivér “lefizette” őt egy táskával. Mikor Dominika elment a randevúra és hallotta, hogy Dominik milyen szép dolgokat mond neki, – amit ugye Bende diktált végig a fülébe, – akkor úgy nézett ki, mintha tényleg elkezdett volna neki tetszeni Dominik. Vajon, ha Bende nem rontja el, akkor most akár együtt is lehetnének?

Dominika egyetlen egy fiúval nem randizott még, ez pedig az Olivér. Ők összeillenének? Ha úgy nézzük Olivérnek van egy jól fizetős állása, tudna Dominikának sok drága dolgot venni, és valamilyen szinten izgalmas is lehetne Dominikának, mert folyamatosan borsot tör mindenkinek az orra alá. Szerintetek összeillenének? Lehetne nekik együtt jövőjük? Lehet, hogy kiderül!

Láttátok már a 132. részt, ahol Dominik és Dominika elmennek randizni? Ha nem, akkor mindenképp nézzétek meg!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta