Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Miért olyan izgalmas extrém helyszíneken szeretkezni?

Miért olyan izgalmas extrém helyszíneken szeretkezni?

A szexuális életet többféleképpen is fel lehet dobni, ennek egy klasszikus módja az együttlét helyszínének megváltoztatása, valami izgalmasabbra, érdekesebbre, netán veszélyesebbre.

Vannak olyan párok, akiknél a kapcsolat elején nagy szerepet játszik a kísérletezgetés, amikor még csak ismerkednek egymással szexuális téren. Ilyenkor, ahogy tombolnak a hormonok, úgy válnak egyre bevállalósabbá is a szerelmesek, amibe belefér az is, hogy különböző, akár első hallásra megbotránkoztató helyszíneken legyenek egymáséi.

Lehet, hogy minél extrémebb egy helyszín, annál izgatóbban hat. Sokszor, különösen az korbácsolja fel a vágyat, hogy nagy esély van a lelepleződésre, azaz bármikor megtalálhatnak/ rátok nyithatnak/ észrevehetnek titeket. Ettől nem kell megijedni, nem valami beteges dologról van szó, számos szexuális fantázia középpontjában áll exhibicionizmus.

C do-not-disturb-please

Máskor inkább arról szól ez, hogy nehezen tudnak ellenállni a vágynak a szerelmesek, amikor megkívánják egymást, nem bírnak várni a dologgal, amíg valami „hagyományos”, megszokott helyszínen lehetnek egymáséi. Az együttlét pillanat hevében történik meg, azaz is nem annyira a helyszínhez van köze.

A kapcsolatok egy részénél viszont ez inkább a későbbi szakaszra tehető, amikor a partnerek a szexuális életük izgalmasabbá tételével szeretnének újra közelebb kerülni egymáshoz. Bizonyos pároknál ez egy hatékony védekezés lehet az ellen, hogy rutinná váljon a szex, és a különleges helyszínek segítségével újra átélhetik azokat az energiákat, amelyek a megismerkedésükkor voltak jellemzőek rájuk.

szEXtrém
Te mennyire vagy bevállalós a helyszínek terén?

Persze mindkét esetben csak akkor tud ez igazán jól működni, ha a pár mindkét tagjának van igénye és hajlandósága is a dologra! Azaz te lehetsz akármennyire szabad szellemű, és kalandvágyó, ha a párod ennél sokkal visszafogottabb és gátlásosabb, akkor ez nem lesz egy járható út közöttetek. Ezt persze ki kell tapasztalni az elején, ahogy egymáshoz csiszolódtok, hogy kinek mi fér bele.

Mert van, akinek bárhol – a jó kis kényelmes, megszokott ágyán kívül – extrémnek számít, míg mások a szabad ég alatt, vagy olyan helyeken sem zavartatják magukat, ahol igen nagy esély van a lebukásra. Az a szerencsés, ha mindketten megpróbálnak kompromisszumot kötni, azaz valamennyire kimozdulni a komfortzónájukból a másik kedvéért, de csak annyira, amíg még biztonságos és élvezetes marad nekik így is a szex.

És hogy mik a legnépszerűbbek extrém szex helyszínek?

Attila (20) Nekem egyértelműen egy tízemeletes panel liftje volt, mert bár későn csináltuk, végig ott volt a félelem, hogy mi lesz, ha valaki lehívja a liftet…?

Zsuzsi (19) Éjszaka a Balatonban, de ez már szerintem szinte klasszikusnak számít.

Anita (22) Az autó hátsó ülése még ér?

András (25) Háztetőn, de koránt sem volt annyira durva, mint amilyennek hangzik, mert hacsak valaki fel nem jön, nem nagyon lehetett odalátni.

Zsombor (17) Kis vidéki művész mozi, utolsó sor.

 

(képek: http://www.baronbob.com/ , http://driverlayer.com/)

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share