Miért választunk Apple produktumot?

Rovat

Megosztás

 Csupán egy alma, amibe beleharaptak, említése mégis, egészen más megítélést kölcsönöz neki. Ugyanolyan márka lehetne, mint bármelyik… de valamiben mégis más. Miért pont az Apple?

Az Apple név, Steve Jobs (az alapító) ötlete. Gyümölcsdiétán volt, és amikor egy ültetvényről tartott vissza, egy szokatlan, ámde barátságos néven gondolkodott. Ekkor eszébe jutott az Apple. Ennek hála, mindig a céges listák élén jár. (Az “A” kezdőbetű miatt.)

 

itbasecampcomau
Forrás: itbasecamp.com.au

 

Iphone, Ipod, Ipad, IMac, Macbook, Watch – az Apple termékei rendkívüli népszerűségnek örvendenek és széleskörű szolgáltatásokkal próbálják ellátni a vásárlók igényeit.

 

mystudentessentialscouk
Forrás: mystudentessentials.co.uk

 

“A MacBook az a gép lett, amit lehet szeretni. A MacBook Pro-m inkább egy munkatárs, jóban vagyunk, együtt dolgozunk keményen, de ennyi. A MacBook szinte azonnal, de két nap használat után biztosan érzelmi szálakat pendít meg az emberben, és elkezdjük nagyon szeretni a gépet.
Az Apple nagyon jó munkát végzett, megérte a több hónapos várakozást az iBook utódjára. Végletekig letisztult formák, vékonyabb könnyebb ház, beépített iSight, újfajta kényelmesebb billentyűzet, Magsafe töltőcsati, és persze ne felejtkezzünk meg az Intel Dual Core 1.83-as, illetve 2.0 GHz-erőművekről, amik már eddig is bizonyították, hogy sebesség tekintetében felveszik a versenyt bármilyen asztali géppel.” (handras.hu)

 

Forrás: reviewsbuzz.com
Forrás: reviewsbuzz.com

 

“Szerintem csak és kizárólag a márka hírneve miatt, ami hozzáteszem, nem semmiből jött hírnév, mert minőségi, meg minden és sokan úgy gondolják, megéri, de nem. Én nem akarnék Macet. Túl szigorú és minden sz@rhoz be kell jelentkezni, megerősíteni hogy igen, ki van minden fizetve és “nézd mennyi pénzem van”. Wc-re se mehetsz ki jelszó nélkül.” (Andris 18)

 

Forrás: hirkozpont.eu
Forrás: hirkozpont.eu

 

“Alapvetően a név adja el. Igazából minden, amit tud egy Iphone, azt tudja bármelyik másik Android/Windows telefon is és még olcsóbb is. De a márka már van annyira ismert, hogy az emberek inkább azt választják, plusz azt el kell ismerni, hogy felhasználóbarát a design, letisztult, nincs túlbonyolítva, és állítólag megbízható is (többnyire). Szerintem ez valamilyen szinten státuszszimbólum is.” (Krisz 19)

 

“Overpriceolt marhaság az egész, hiába mondják, hogy “hú de minőségi”, mert drága, de az én telefonom még jobb is pedig csak feleannyiba került” (Bence 17)

 

Apple produktumok
Mit gondolsz, miért választják az Apple termékeket?

 

Borítókép: hdwallpapers.in

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta