Mihez kezdj, ha úgy érzed, hogy a barátnőd másfelé kacsintgat?

Rovat

Megosztás

A kapcsolati problémák legnagyobb része abból adódik, hogy feltűnik a színen egy másik férfi, vagy egy másik nő. Ilyenkor az elszenvedő fél akár apróságról van szó, akár komoly ügyről, hajlamos felfújni a dolgot. Az alábbiakban a férfiaknak adunk pár tippet, hogy mit érdemes tenni az ilyen helyzetekben.

Először is győződj meg róla, hogy a gyanúd nem alaptalan-e. Sok szerelmes férfi hajlamos rá, hogy túlzásba vigye a féltékenykedést. Néha még akkor is csalfának gondolják a barátnőjüket, ha egyébként ennek semmi reális alapja nincsen. Mielőtt idegesen rázúdítanál mindent a gyanútlan lányra, nem árt, ha nyugodtan végiggondolod, hogy jogos-e az aggodalom.

7

Ha megbizonyosodtál róla, hogy a barátnőd valóban érdeklődik más férfiak iránt, akkor a második lépés, hogy megfejted a motivációját. A legfontosabb az, hogy megtanuld félretenni a sértettségedet, és megpróbálod kívülről nézni a helyzetet, és megérteni őt. Ha például olyan típus, aki általában szeret kedveskedni, vagy csak élvezi a férfiak társaságát, kár aggódnod. Azonban ha ez a kedveskedés átcsap flörtölésbe, az már intő jel lehet.

Vannak olyan típusú lányok, akiknek kell, hogy egyszerre több fiú is a sarkukban legyen. Nem feltétlenül azért, hogy megcsaljon velük, hanem azért, hogy ezáltal többnek és szebbnek érezze magát. Ha észreveszed, hogy a te barátnőd is így viselkedik, először nézz magadba. Elég figyelmet szentelsz rá? Elég időt töltötök együtt? Ha nem, akkor változtass, mielőtt elhagy egy figyelmesebb fiúért.

index_4048_hutlenseg-jelei-bi-d0002ECBBf280b7298634

Ha mindent megadsz a barátnődnek, és mégis flörtöl és chatel más pasikkal, akkor nem árt, ha megbeszéled vele a dolgot. Ne bízd meg a haverjaidat, hogy kémkedjenek utána, és ne is emészd magad a végtelenségig! A legegyenesebb, ha őszinte vagy vele. Nem árt azonban, ha felteszed magadnak a következő kérdéseket, mielőtt cselekednél: Mióta vagytok együtt? Vajon azért csinálja, mert még nem érzi magát biztonságban melletted, vagy azért, mert már ráunt a kapcsolatotokra? Minden párkapcsolatban vannak mélypontok, és időszakok, amikor meginog az egyik fél. Ez csak ideiglenes megingás nála, vagy mindig is így viselkedett, csak észre sem vetted korábban?

680x0

Fontos, hogy légy erős! Sose hallgasd el, ami rosszul esik, mert később csak rosszabb lesz! Ha azt látod, hogy más férfiakkal flörtöl, vagy esetleg találkozik is más pasival, akkor állítsd választás elé! Ki a fontosabb a lánynak, te vagy a többi pasi? Ha megmondod neki, hogy elveszít téged, ha nem fejezi be a kihívó viselkedést, akkor talán elgondolkozik rajta, hogy vissza kéne vennie egy kicsit. Ha mindig határozott vagy, és következetes, jobban fog tisztelni téged is és a kéréseidet is. Ha nem, akkor akármennyire fáj, jobb ha elengeded.

Ha szerencséd van, akkor őszintén tudtok egymással beszélni minden problémáról. Így arról is, hogy mi a teendő, ha esetleg megtetszett neki egy másik pasi. Ha régóta vagytok együtt, szeretitek egymást, és ez csak egy hirtelen fellángolás, akkor kár hatalmas ügyet csinálni belőle. Egészen biztosan be fogja látni, hogy az újdonság varázsa nem ér fel azzal a komoly, és bizalmas kapcsolattal, amelyet kiépítettetek egymással.

ferfi_no_igazi_slide

A barátnőd másfelé kacsintgat
Kiakadnál, ha észrevennéd, hogy a barátnőd más pasikkal is chatel?

 

Képek:

origo, aranykek.hu, ridikulmagazin.hu, femina.hu

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta