Miket kell tudnod, mielőtt összeköltözöl vele

Rovat

Megosztás

Tudnunk kell, hogy az összeköltözés sem olyan, mint amit a filmekben, romantikus sorozatainkban láthatunk. Fontos ezekkel tisztában lenni, mielőtt úgy döntünk, egy fedél alá költözünk a másikkal!

Takarítás

Ha összeköltöztök, egyikőtök sem tud kibújni a takarítási teendők és feladatok alól. Legjobb, ha megosztjátok azokat! Persze, könnyen lehet, hogy kibukik, hogy nem életed párjával költöztél össze, mivel még a zokniját sem képes kivinni a mosógépig! Ez esetben: FUTÁS!

GIF forrása: Facebook

Főzés

GIF forrása: Facebook

A főzés is egy olyan dolog, ami az első hetekben hangulatos, romantikus program lehet! Aztán a későbbiekben kész rémálom! Ki van otthon többet, kinek van ideje többet lenni a konyhában? Ha csinálsz neki valamit, anyukáját emlegeti, hogy ő jobban csinálta? Akkorra is egy tipp: FUTÁS!

Csak viccelünk! 🙂

De fontos, hogy ebből is kivegye mindenki a maga részét!

Betegség

GIF forrása: Facebook

A férfi hisztinél egy rosszabb van, a férfi nátha HISZTIVEL! Jó, persze a lányok is tudnak alkotni. A lényeg: ha az egyikőtök beteg, fontos, hogy ott legyetek egymásnak és segítsétek egymást!

Intimszféra

GIF forrása: Facebook

Igen, ide értünk MINDEN olyat, amit az ember leginkább egyedül csinál! Akár kellemetlen, akár nem, meg kell barátkoznunk a ténnyel, hogy ha megosztjuk egymással a lakásunkat, akkor a fürdőszobán is osztozkodni kell! 🙂

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta