Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Mikor van itt az ideje a „Szeretlek” szónak?

Mikor van itt az ideje a „Szeretlek” szónak?

Az első dilemma egy párkapcsolatban, melyről mindenki máshogy vélekedik. Mikor van itt az ideje kimondani, hogy „Szeretlek”? Sebezhetővé válunk, ha kimondjuk? Elsőként mondani ciki, de a végtelenségig sem szeretnénk várni vele? Megosztunk veletek pár tippet, mikor érdemes a másik tudtára adni érzésünket.

Forrás: Pinterest

HA ÚGY IS ÉRZEL

Forrás: Pinterest

Ne befolyásoljon senki és semmi! Ne keress okokat arra, miért NE mondd ki neki és ne ahhoz viszonyíts, hogy ő kimondta-e már! Lehet arra vár, hogy te beszélj először ezekről. Ha úgy érzed, ez a fiú tényleg elnyerte a szívedet és úgy gondolod, ő is készen áll egy felsőbb fokra lépni – mondd ki!

HA MÁR RÉGÓTA VÁRJA, HOGY MEGNYÍLJ ELŐTTE

Forrás: Pixabay

Ha már viszonylag régóta tart a kapcsolatotok és még mindig nem vetted rá magad, hogy kimondd – ne késlekedj! Lehet, félelmetesnek tűnik, és úgy gondolod sebezhetővé válnál, de ez nincs így. Természetesen csak akkor tedd, ha tényleg így érzel és nem csak azért, mert ő már többször jelezte ezt feléd. De ha így érzel, akkor nincs mit túlgondolni.

HA MEGFELELŐ AZ ALKALOM

Forrás: Pixabay

Az első alkalom, mikor kimondod neki, ne egy átlagos pillanat legyen! Meghitten közöld vele. Teremts romantikus hangulatot ennek az eseménynek”! Hidd el, neki is tetszeni fog és értékelni fogja, hogy nem csak úgy odavágtad neki egy cetlire írva!

HA MEG IS ÉRDEMLI

Forrás: Pixabay

Ezt talán nem is kell megmagyarázni. Ha nem bánik jól veled és nem tesz a kapcsolatotokért, akkor egy percig se gondold, hogy kimondod neki ezt a szót! Ebben az esetben hiába érzel úgy, nem szabad megadnod neki azt az örömöt, hogy megosztod vele!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share