Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Mikulás a világ körül

Mikulás a világ körül

A Mikulás valamilyen néven, formában és időpontban a világ legtöbb országában jelen van, néhány helyre december 6-án érkezik, mint, ahogy hozzánk is, de van olyan is, ahová csak karácsony, vagy újév idején jut el. Hogy mikor merre jár, mivel szokott utazni, és milyen élményekben van része Télapónak, azt most megnézheted.

Londonban az éves Harrods karácsonyi partyn láthatjuk a Mikulást és Mrs.Claust.

london

A Mikulásnak nem akadály, hogy eljusson hozzád, bárhol is vagy, így a japáni Yokohoma Sea Paradise tengeri lakói sem maradnak ki az ajándékozásból.
yoko

Télapó minden körülmények között meglátogat, megbirkózva bármilyen akadállyal. Ez alól nem kivételek a Washingtont átszelő Potomac-folyó melett élők sem.
santas-around-the-world_ss_003_596x334

Oroszországba december 31-én érkezik, de addigra segítőt is talál maga mellé Hópehelylány személyében.
orosz

Hawaiin kenuval közlekedik a szörfözők között.
hawaii

Hálaadás után Manhatten utcáit ellepik a Mikulások, hogy pénzt osszanak a rászorulóknak.
manhattan

Ausztráliában december 24-én is meleg van, így Télapó egy hűtött vonaton teszi meg a 2704 mérföldes útját Sydney és Perth között, hiszen a szarvasoknak is melegük lenne.
ausztrália

Chilében a helyiek hajókázni viszik Mikulást.
chile

Velencében karácsony másnapján osztogatja ajándékait gondolájáról.
velence

Nisse, a dán Mikulás is december 6-án érkezik a gyerekekhez, majd társaival együtt tanácskozik a következő évi teendőkről Svédországban, ahol versenyekkel eldöntik, ki a jobb Télapó.
svéd

Ha eddig nem gondoltad volna, hogy a Télapónak ennyi helyen kell lennie egyszerre, most már biztosan nem fogsz haragudni, ha néhány órát késik az ajándékod, persze a csizmát azért érdemes időben kitenni az ablakba. HA esetleg mégsem győzöd kivárni, itt követheted épp merre jár. 

Forrás: www.travelchannel.org

Fotó: www.travelchannel.org

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share