Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Milyen az első csók?

Milyen az első csók?

Az első csók azok közé a pillanatok közé tartoznak, amelyre mindig emlékezni fog az ember. Szeretnénk, ha romantikus lenne és tökéletes lenne a pillanat, de nem mindig történik ez így. 

moments

A félelem könnyen úrrá lehet rajtunk, ha rágondolunk. Mégis mikor lenne a legalkalmasabb idő rá? Kivel? Hol? Hogyan?

Számtalan kérdés vetődik fel bennetek, amire nem tudjátok előre a választ és nem tudtuk előre felkészülni, de nem is kell. Csak éreznetek kell, hogy már eljött az ideje és szeretnétek, hogy végre megtörténjen. Bizonyára lesz olyan személy, akivel szívesen megtennétek. Álmodoztok róla, elképzelitek, majd egyszer csak eljön a pillanat.

elso_csok

De milyen érzés lesz? Nehéz megfogalmazni. Nekem például fura volt. Elsőre úgy tudnám megfogalmazni, hogy nyálas. És természetesen nagyon béna voltam. Nagyon…

Ezért nem is kell idegeskedni előre. Mindenki az. Senki nem születik úgy, hogy profi benne. Idővel elsajátítható hogy kell jól csinálni, és hamar bele lehet jönni.

365-ways-to-kiss

Egy fontos tanácsom van hozzá, amit fogadjatok meg: ne használjátok a nyelveteket. Higgyétek el, nem jó. Később lehet, de az első alkalmakkor jobb, ha nem csináltok vele semmit.

Clock-HD-Wallpapers

A megfelelő pillanat hozzá akkor fog eljönni, mikor mindketten úgy érzitek. Nem kell előre görcsölni rajta. Próbáljátok meg élvezni. Ne féljetek megtenni az első lépést, de ne is letámadás legyen belőle. Próbáljátok meg finoman és érzékien.

beautiful-moments-of-love-photography-32

Ha rosszul sikerül, oda se neki, lesz még alkalmad gyakorolni. Soha ne azon agyalj, hogy biztosan el fogod rontani, mert ez nem jó hozzáállás. Nem olyan tökéletesen megrendezett lesz, mint a filmekben, de így is örökre emlékezetes fog maradni.

 

Milyen az első csók?
Csókolóztál már?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share