Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Milyen az, ha egy barátod testvérével jársz?

Milyen az, ha egy barátod testvérével jársz?

A szerelem helyetted dönti el, hogy kire száll. Ez lehet egy újonnan megismert idegen, egy iskolatársad vagy akár a haverod tesója is. Milyen felállás az ilyen?

Pár megkérdezettem válaszolt erre a kérdésre. Mind átélték, mind tudják, mivel jár, hogyan hat a párkapcsolatra a barátság és fordítva.

Ági (19)
Az egyik barátnőm által ismertem meg az exemet. Mégpedig úgy, hogy ők testvérek. Nekem ez nem volt baj, inkább a csajszit frusztrálta. Amikor átmentem hozzájuk, nem igazán törődtem vele sajnos. Mindig elvonultunk a barátom szobájába. Utólag ezt kicsit bánom. Amikor szétmentünk, szerencsére nem haragudott meg rám a barátnőm. Sőt, akkor lett jobb a kapcsolatunk. Azóta nem voltam náluk, nem is nagyon tervezem.

Marci (18)
Egyik haverom húgával jártam pár hetet. Sajnos nem lettem belé szerelmes, ezért nem is tartott sokáig. Amíg együtt voltunk, örült nekem a haver, de a szakításunk után összevesztünk, mert szerinte nagyon padlóra küldtem a lányt. Azóta nem beszéltünk. Mondjuk annyira nem volt jó barátom, de megfogadtam, hogy többet nem szerzek barátnőt ismeretségi körből.

Olívia (20)
Nekem ez nagyon szerencsésen alakult. Az egyik legjobb fiú barátom behozta a társaságba a bátyját. Szerelem volt első látásra, nagyon jól kijöttünk. Nem sokkal később randiztunk, összejöttünk, már két éve együtt vagyunk. Kicsit furcsállta a barátom, hogy a tesójával járok, de amikor rájött, hogy boldogok vagyunk együtt, már ő is örült. Sokszor csinálunk hármasban programot, ugyanakkor az sem zavarja, ha elvonulunk kettesben. Tökéletes egyensúly!

Bárhogy elsülhet a dolog, ezért jobb vigyázni. A legjobb az, ha a kapcsolatot megelőzi egy beszélgetés a baráttal. Utána pedig mindkét féllel minőségi időt együtt tölteni, külön-külön és együtt is.

Írta: Czár Fruzsina

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share