Milyen érzés boldog párkapcsolatban élni?

Rovat

Megosztás

A kérdést nem is olyan könnyű megfogalmazni, mint amilyennek elsőnek tűnik. Nagyszerű dolog, ha van valaki az ember mellett, aki mindenben támogatja, bármit is csinál. Számíthat rá bármikor bármiben és mindig szeretni fogja.

boldogság-1024x645

Igazán megnyugtató érzés, ha valaki boldog párkapcsolatban él. Sosem érzi magát egyedül, hiszen ott van mellette a szeretett személy, aki mindennél fontosabb neki. Alapvetően közösségi lényeg vagyunk, tehát mindenki igényli, hogy legyen mellette valaki. Folyamatosan keressük egymás társaságát és nem érezzük jól magunkat, ha egyedül vagyunk. Ilyenek vagyunk mi emberek.

DIGITAL CAMERA

Előbb, vagy utóbb azonban mindenki megtalálja azt a személyt, aki mellette áll mindig és mindenben és akit egy életen át lehet szeretni. Leírhatatlan érzés, mikor már egyetlen pillantásból kitaláljuk egymás gondolatát és már szavak sem kellennek hozzá, hogy megértsük a másikat.

10897086_531389426963515_5619139354439742199_n

Egy idő után létrejön egy olyan kötelék, mikor már annyira ismerjük a másikat, mint saját magunkat. Nem lesznek tabuk, bármit meg lehet beszélni és nem lesz olyan dolog, amiről ne lehetne szót ejteni. Annyira megbízik az ember a másikban, hogy semmit hallgat el előle.

red-hearts-romantic-rain-wallpapers-2560x1440

Amikor hazaérsz már várnak otthon, vagy én várom türelmetlenül, amíg megérkezik. Sok odaadást és gondoskodást kap az ember, amit ugyanúgy vissza is ad. Az apró meglepetése felbecsülhetetlenek. Ez lehet egy romantikus vacsora, de egy összebújós filmnézős este is. Nehéz elmondani pontosan milyen érzés is egy boldog párkapcsolatban is. De ezt nem is elmondani kell, hanem érezni.

 

Milyen érzés boldog párkapcsolatban élni?
Mi a jelenlegi állapotod?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta