Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Milyen sorozatokat néznek a YouTuberek?

Milyen sorozatokat néznek a YouTuberek?

Elgondolkodtál már azon, vajon kedvenceid az interneten néznek-e sorozatokat? Vajon van köztük olyan, aki oda van azért a történetért, amiért Te is? Ki szereti közülük a Family Guy-t és ki a Trónok Harcát? Mai cikkünkből mindez kiderül!

Megkérdeztünk néhány hazai YouTubert, vajon követnek-e sorozatokat, és ha igen, akkor miket szoktak nézni. Ahogy minden ilyen felmérésünknél eddig, úgy most is törekszünk arra, hogy minél változatosabban, mindenféle videós típusból szemezgessünk a megkérdezettek között.

Bánki Beni

Beni az a tipikus tévéből tévébe rohangálós elfoglalt ember, aki a tévében nem sorozatokat néz, hanem inkább maga szerepel benne. De azért van pár, amiket ő is szeret, elsőként ő válaszolt a kérdésre, lássuk, mit!

Az igazság az, hogy nagyon kevés szabadidőm van, ha sorozatot nézek, akkor vígjátékot, méghozzá a családommal. Volt egy-két tinisorozat, amit én is átfutottam, a kedvencem a Skins, de csak a Középsuli után 😉.

 

Varga Bence (Powii)

Bencét jól ismerem, tudom róla, hogy egy nagy röhögőgép, még mielőtt megírta volna nekünk válaszát, már biztos vagyok benne, hogy valami South Park vagy Family Guy, vagy ehhez hasonló sorozatot fog az élre tenni, még a videóiban is állandóan ezekből idéz.

Alapvetően nem vagyok az a nagy “sorozatfüggő”, de ha valamilyen sorozatot nézek, akkor az a komédia köré épüljön és pont ezért régóta kedvenc sorozatom a Family guy. Volt már olyan gondolatom, hogy elkezdek más sorozatokat is nézni, de egyszerűen nincs az az erő, ami odaragasztana, hogy én ezt most nézni fogom, de ez a Family guynál másképp van és emiatt különleges nekem 🙂! Ebben a sorozatban egyszerűen van valami olyan, ami másban nincs. Humoros, szélsőséges, mégis szeretni való, legalábbis az én véleményem szerint.

 

Török Ábel (IHNIH)

Na, Ábelről is megpróbálom még a válasza előtt kitalálni, mit fog írni. Szerintem ő inkább néz élőszereplős sorozatokat, mintsem a Family Guy-hoz hasonló rajzfilm produkciókat. Meg szerintem eleve Ábel valamivel komolyabb műveket preferál. Lássuk:

Én alapvetően inkább filmeket szeretek nézni, ritka, hogy egy sorozat pár résznél tovább lekössön. Ha mégis, akkor jellemzően a thriller sorozatokat szoktam nézni, abban látok annyi izgalmat, hogy némelyik oda tudjön kötni a képernyő elé huzamosabb ideig. De ezt se túl gyakran, inkább filmeket szeretem. Egyébként jelenleg a Visszatérőket és a The Mist-et nézem, ezt a kettőt nagyon szeretem.

 

Perjési Laura (Plaura)

Plaurát én megintcsak egy vicces típusnak ismerem, biztos voltam benne, hogy ha néz valamit, akkor az sitcom (humoros, élőszereplős) vagy valami felnőtt rajzfilm sorozat. De furcsa módon ezt elszúrtam, ő ugyanis egyáltalán nem néz semmiféle sorozatot, ahogy az a válaszából is kiderült:

Nem nézek egyáltalán sorozatokat, nem is igazán vonzanak. 😀

 

Tóth Ádám (Ebédszünet)

Ádám eddig szintén egyáltalán nem nézett sorozatokat, azonban nem olyan régen barátnője megismertette vele a Trónok Harcát… Óóó, amúgy mennyire ismerős, nekem hány olyan sorozat van, amit exeim miatt kezdtem el nézni, és körülbelül pont addig néztem, amíg velük voltam. Kíváncsi vagyok, Ádámmal mi a helyzet…

A Trónok Harcát kezdtem el most nézni, életem első sorozata, valahogy eddig elkerültek. A fent nevezett sorozatra is a barátnőm beszélt rá, eléggé jó és magával ragadó, csak nem lehet abbahagyni… egyébként ezért sem akartam eddig sorozatokat nézni, tudtam jól, ha elkezdek valamit, ami igazán tetszik, akkor fel nem fogok tudni kelni a képernyő elől, ami meg aztán nem a legjobb szituáció.

 

Ezek voltak a videósok. Na és Ti néztek sorozatokat? Ha igen, mennyit? Szavazzatok lent, kíváncsiak vagyunk! 😉

Nézel sorozatokat?
Te milyen gyakran nézel sorozatokat?

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share