Minden, amit a hiánypótlásról tudnia kell a felvételizőknek

Rovat

Megosztás

Hiába vagyunk már az érettségi kellős közepén, ennek ellenére mindig vannak olyan felvételizők, akiknek valamilyen oknál fogva nincsenek feltöltve szükséges dokumentumaik a felvi. hu-ra. Éppen ezért hiánypótlási felszólítás érkezik az E-felvételiben, lássuk a részleteket.

Amennyiben egy adott jelentkező hiányosan töltötte fel dokumentumait az e-felvételibe, ebben az esetben 2022. június 23-ig hiánypótlási felszólítást kap az illető, melyet e-mailben kap meg a jelentkező.

Az idén érettségiző jelentkezőknek a korábbi évfolyamok (9-11.) oldalait kell feltölteniük a hiánypótló levélben foglaltak szerint, amennyiben korábban még nem tették meg. Az utolsó évfolyam eredményeit tartalmazó oldalt pedig azután töltsék fel, amikor megkapják azt (de akkor érdemes minél előbb).

Fontos, hogy nem minden dokumentum hiánya esetén érkezik hiánypótlási felhívás: ilyen például a többletpontra jogosító igazolás. Mindenki egyénileg dönthet ugyanis arról, hogy a lehetőségek közül milyen eredmények figyelembevételével szeretné a pontjait számíttatni, ezért ennek alapján kell figyelnie az ahhoz szükséges dokumentumok beküldésére.

További részletek a felvi.hu-n olvashatók.

A főkép csak illusztráció.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta