Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Mire figyeljünk oda az első szexuális együttlétkor?

Mire figyeljünk oda az első szexuális együttlétkor?

Az első közös együttlét izgalommal tölt el mindenkit, azonban egyfajta félelem is párosul hozzá. Milyen érzés lesz? Jól fogom csinálni? Elég leszek neki?

atmanyogafederation-yoga-and-sexuality-1080x675

Számtalan kérdés vetődik fel bennetek, sok kétség és megannyi izgalom előzi meg az aktust.

Az első nagy kérdés az, hogy tényleg mindketten szeretnétek-e. El fog jönni az a pillanat, mikor elég felkészültnek érzitek magatokat és készen álltok rá, hogy kapcsolatotok új szintre emelkedjen

Ha elsőnek látjátok egymást, akaratlanul is felvetődik a kérdés, hogy tetszeni fogok-e neki? Szépnek talál-e? Azonban ne felejtsétek el, téged választott, így vagy tökéletes neki. Olyannak fogad el, amilyen vagy.

o-WOMEN-SEXUALITY-facebook

 

Próbáld meg levetkőzni a gátlásaidat és arra koncentrálni, amit szeretnétek. Az ügyetlenség és a tapasztalatlanság mindenkinél megmutatkozik. Senki nem profi kezdetben. Ez olyan, amibe mindenkinek bele kell tanulnia, mindenkinek meg kell tapasztalnia.

Együtt kell végig mennetek a dolgokon és ez által a kapcsolatotok is erősödik. Ne félj megmutatni magad!

o-SEX-SHEETS-facebook

De mégis milyen érzés lesz? Fájni fog?

A lány részéről nem lesz kellemes, legtöbb esetben fájdalmas, ami vérzéssel párosulhat, de az előjáték sokat segíthet. Ne a legelső szex alapján mondj véleményt. Ebbe bele kell tanulni, és idő kell, hogy megtanuld élvezni. A közösen felfedezett szexuális örömök közelebb hoznak egymáshoz és bizony, nagyon fogjátok élvezni egymást. Felesleges előre ezen görcsölni, mert nem erről szól, hanem az élvezetről.

Viszont nagyon fontos a védekezés! Mindig védekezzetek és a megszakításos módszer nem számít védekezésnek!

landscape-1445722828-g-condom-487737191

Használjatok óvszert, de miután már rendszeresen élsz nemi életet, el lehet kezdeni gondolkodni a fogamzásgátló tabletta lehetőségén is, amit előre meg kell beszélni az orvossal! Kezdetben azonban az óvszer az ajánlott.

Általában senki nem szereti és egyik félnek sem az igazi vele, de kellő védelmet biztosít. Test-idegen anyag lévén kellemetlen is lehet, de síkosító használatával fokozható az élvezet. Célszerű aloe verát tartalmazó készítményt venni, mert a különféle ízesítésűek csíphetnek.

Az első alkalomra érdemes mellőzni a különleges bordázott óvszereket is Nekem például nincsenek vele pozitív tapasztalataim.

condom-free-sex-thinkstock-2

Első alkalommal mindenki ügyetlen. E miatt ne aggódjatok, mert mindenki így kezdi. Ami sokkal fontosabb, hogy élvezzétek egymást és együtt fedezzétek fel a testi örömöket.

Mire figyeljünk oda az első szexuális együttlétkor?
Felkészültnek érzed magad az első nemi aktusodra?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share