Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Mire számíthat a lány, akinek egy macsó csapja a szelet?

Mire számíthat a lány, akinek egy macsó csapja a szelet?

Barbi nemrég került új osztályba. Bendét rögtön szimpatikusnak találta. Sokat viccelődtek együtt, majd balatoni nyaralásuk során, mikor úgy hitték, senki sem látja őket, eltűntek az éjszakában. Bende igazi nőcsábász. Az elmúlt hetekben két lányt fogyasztott el, s most úgy tervezi, a következő skalpja nem más lesz, mint a mit sem sejtő Barbi…

Oldalunk sorozata, a Középsuli valóságos helyzeteket mutat be a fiatal nézőknek, olvasóknak. A szereplőkkel bárki könnyedén azonosulhat. Igaz, macsónak kevés fiú nevezheti magát, a nőcsábászba habarodó lányok táborában viszont annál többen vannak. Akik az anyák óva intésével mit sem törődve ugranak a fiú nyakába, nem is gondolva rá, hogy már a hátuk mögött várakozik a következő egyéjszakás kaland alanya.

„Ezt nem gondoltam volna róla…”

Amikor e sorokat írom, még nem jelent meg a sorozat soron következő, ötödik epizódja, ezért csak találgatni lehet, milyen sorsot szán Bende Barbinak. Igaz, azt tudjuk, hogy részéről csak játéknak indult kettejük kapcsolata.

b b

„Az új kiszemeltem Bodony Barbi. Ráhajtok, jó lesz erre a balatoni kiruccanásra, aztán majd jön a következő. Úgyis sorba jönnek” – nevet a kamerába a fiú. Hogy hogyan is viszonyul a lányokhoz, az Barbi előtt sem titok. Tudta jól, hogy osztálytársa megcsalta előző barátnőjét, de túlzásnak vélte a lány haragját. „Ekkora hisztit azért nem kellett volna csapnia”-utalt arra, hogy a macsónak pofonnal adta ki az útját a porig alázott ex.

Ő mégsem utasítja vissza Bende közeledését. Mégis mi baja származhatna belőle? Gondtalanul csobban egyet vele a vízben, nem látva, hogy barátjuk, Olivér figyeli őket, pontosabban csak csurom vizes, távolodó alakjukat. A fiú megdöbben Barbi viselkedésén, nem gondolta volna, hogy ő is beadná egy Bendével való kalandra a derekát. Amit pedig már plusz egy fő tud, azt mindenki tudja. Ráadásul a macsó fiúk sem arról híresek, hogy takargatnák viszonyaikat, ellenkezőleg: büszkén adják tovább, hogy újabb név mellé írhattak pipát. Újabb lány állt be a sorba, akiről környezete nem feltétlen alkot majd jó véleményt:”Na, ő sem tudja, mi fán terem a büszkeség…” Dehát mit tehet egy lány, ha odáig van, meg vissza?

11705147_426772144175623_147476679861369360_n

Csak egy a sok közül

Aki rögtön igent mond egy nőcsábász ajánlatára, az ne számítson a fiú részéről heves érzelmekre. Rövid kalandjuk csak puszta szórakozásra lehet elég egy ilyen típusú srácnak. Ő szexet akar, az érzelmek kizárva. Meghódítani csakis távolságtartással lehet. Ez talán furcsán hangzik, pedig így van: ha a zsákmány halogatja a dolgot, folyamatosan nemet mond, felkelti a nőcsábász érdeklődését: „Ki az a lány, aki engem visszautasít?!” S addig nem nyugszik, míg meg nem szerzi. Könnyen jött, könnyen ment, nehezen jött – meg kell becsülni, sokáig marad.

Ha mégis igent mondott az első adandó alkalommal – ahogy azt láttuk Barbi esetében – már nem lehet visszaforgatni az idő kerekét. Amit az újabb skalp tehet, hogy nem próbálja meg magához láncolni a nőcsábászt, az ugyanis rögtön menekülőre fogja. Játszani kell az immár elérhetetlent, akinek meg sem kottyant az együtt töltött éjszaka. Ez villámcsapásként fogja érni a macsót: még hogy a lány nem meséli el a barátnőinek fülig pirulva, hogy mi történt, s hogy milyen klassz pasi ő az ágyban is? Felháborító, ennek utána kell járni! A sok utánajárás pedig ez esetben is érdeklődést, majd szépen lassan, ha a lány tartja magát a szerepéhez, gyengéd érzelmeket szülhet.

Persze egy macsó fiút nehéz megtörni, ha úgy tetszik, igába hajtani. Nem adja magát egykönnyen, s ha már el is találta Ámor nyila, igyekszik azt nem nagydobra verni. Hisz mi lesz akkor az imidzsével? Fogja-e a nyálát csorgatni utána a többi lány?

Bizony, hogy ne csorgatná. Elvégre egy nőcsábász szerelménél csak a tiltott gyümölcs íze édesebb…

Lányok libasorban
Te odaadnád magad a skalpgyűjtő szerelmednek, ha megkörnyékezne?

Szerző: Fekete Fanni

Fotók:Középsuli.hu

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share