Missh egy senki volt?

Rovat

Megosztás

Missh és G.W.M megmondta a közönségnek, senkik voltak, most pedig nézz rájuk, rajong értük a fél világ. Az új szerzemény még csak 2 napja debütált, de máris a felkapottak között! Amellett, hogy feltárják fél életüket, arról is regélnek, nem volt mindig ennyire jó a helyzet…

„Senki nem hisz benned, az álmod választod és egyedül kell lenned.”

Amikor elkezdesz küzdeni az álmaidért, és hangot is adsz neki, sok ember elpártol tőled, mondván, hülye vagy, éneklik a srácok. Habár videoklipnek nem mondhatjuk a koncepciót, hiszen végig egy pink háttér előtt láthatunk egy igazán Halloween-t idéző halálfejet, mégis valamiért igéző az egész. Annyi bizonyos lehet, zenészeinknél is történt hasonló eset, amikor úgy döntöttek, saját útjukra lépnek, azonnal el kellett engedniük 1-2 nem igazán jóindulatú emberkét.

Ha te is nagy Missh rajongó vagy, akkor nem kell sokáig várnod, amennyiben van Spotify előfizud, bármikor meghallgathatod már a dalt, ha viszont még nincs, szerencse kérdése és bedobja neked.

Képek: Facebook

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta