Mit jelent rózsaszínben látni a világot?

Rovat

Megosztás

Mindannyian ismerjük a mondást, de valóban tudjuk-e, hogy mit jelent? Itt-ott hallottunk már róla, talán még ránk is mondták már, de hogy éljük valójában meg ezt?

1680784-poster-1280-health-and-happiness-index

Általában a szerelemmel szokták azonosítani az érzést. Ha valakibe fülig belezúgtál, akkor mindent nagyon tökéletesnek látsz. Semmi nem számít, a szerelem mámorító érzésben úszkálsz és úgy érzed magad, mintha a felhők felett lebegnél. Előbb-utóbb mindannyian megtapasztaljuk ezt az érzést. Tudni fogod, ha eljön ez a pillanat, ugyanis ez semmihez sem fogható.

pulsarwallpapers_com

Viszont ez nem csak egy érzés lehet. Egy életfelfogás is. Valaki jelleméből adódóan pozitív ember, és mindent úgy él meg, mintha az lenne a legjobb dolog az életben. Magam is ismerek pár embert, aki képes csodálattal nézni akár egy fényképre is. Az élete változatos, és mindig törekszik megismerni valami újat. Olyan személyiséggel rendelkezik, hogy mindenben képes meglátni a jót és rajong mindenért, ami körülveszi. Kívülről nézve úgy tűnhet, hogy varázsvilágban él, de közben belül komolyan megéli az eseményeket.

 

Summer-happiness-photo

Legtöbbünknél azonban ez csak egy időszak, mikor mindent és mindenkit pozitívan látunk. Az életünk megváltozik és elkezdődik valami új, valami jobb. Nehéz pontosan megfogalmazni, mi is ez, mindenkinél más, de hasonlóképpen éljük át. Még a rossz dolgok sem zavarnak minket, hiszen még abban is képesek vagyunk meglátni a jót.

Vector-woman-pink-stylish_1920x1200

Akár pillanatnyi állapot is lehet. Ha kapsz egy ötöst egy nagy dolgozatra, természetes, hogy örülsz neki. Sokkal jobb lesz a hangulatod, és máshogy értékeled a dolgokat. Egy kis apróság is többet fog jelenteni, mint egyébként. Ez áll igazából a kifejezés mögött. Meglátni a szépséget valamiben, amitől sokkal jobb kedvünk lesz.

 

Mit jelent rózsaszínben látni a világot?
Voltál már szerelmes?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,207RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta