Mit szólnál egy finom, vitamindús üdítőitalhoz?

Rovat

Megosztás

Gondolkoztál már azon, hogy hétköznapjaidba hogy tudod beilleszteni az egészséges életmódot? Tudod milyen lehetőségek vannak, annak érdekében, hogy különösebb erőfeszítés nélkül megőrizd egészségedet? Szívesen fogyasztanál finom és egyben vitamindús üdítőitalt? A Power Fruit ezt nyújtja neked, hozzáadott cukor nélkül változatos ízekben.

Mi az, amitől a Power Fruit különleges?

A Power Fruit Magyarországon egyedülálló vitaminital, mely annak ellenére, hogy hozzáadott cukrot nem tartalmaz, nagyon finom, változatos ízei kicsiknek és nagyoknak egyaránt kedvence lehet.

Miért éppen a Power Fruit?

A Power Fruit vitaminitalok sok pozitív tulajdonsága miatt többek között azért is népszerűek, mert ásványvízalapúakk, gyümölcsös ízei mégis feldobják, rengeteg vitamin van bennük, és ízeiben sokszínűek. Mindenki megtalálja köztük a kedvenceit, de ha változatosságra vágyunk akár minden nap kipróbálhatunk egy-egy ízt.

Kinek ajánlott a Power Fruit?

Minden korosztálynak, ovistól a középsulisokon át, az idősebb korosztályig mindenki megtalálja köztük a számukra legfinomabbat. Kiváló kiegészítője a tízórainak, uzsinak, a 7,5 dl-es flakonos kiszerelés pedig nem túl sok, nem túl kevés.

A Power Fruit miért jobb, mint a többi üdítő?

A Power Fruit nem üdítő, inkább vitaminital. Hordozza a gyümölcsök minden jó tulajdonságát, ugyanakkor hozzáadott cukrot nem tartalmaz.  Különlegessége abban is rejlik, hogy nemcsak a szokásos ízekben található meg, hanem egyedi ízekben is elérhető, nem minden nap találkozhatunk pomeloval, kivivel vagy gránátalmával.

Az iskolabüféken kívül hol található meg?

A Power Fruit honlapjának Boltkereső alkalmazásának segítségével szinte mindenhol, többek között Auchan, Tesco és dm polcain, valamint a Power Fruit webshopon.

Hol lehet több információt kapni?

A facebook oldalán nyugodtan lehet minket kérdésekkel bombázni, aki pedig szívesen felkeresné a Power Fruit honlapját, a powerfruit.hu címen éri el.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta