Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Mit tennétek, ha találkoznátok az exetekkel?

Mit tennétek, ha találkoznátok az exetekkel?

A minap volt szerencsém részt venni egy rendezvényen, ahol sikeresen belefutottam három exembe is. Első pillanatban annyira kellemetlenül éreztem magam, hogy a pultos sráctól egy zacskót vagy egy láthatatlanná tévő italt kértem. Aztán szépen lassan elfogadtam a helyzetem és a körülményekhez képest aránylag jól éreztem magam. Másnap lesújtott a múltam miatt érzett depresszióm, két nappal később viszont már csak nevettem a helyzeten.

Aztán eszembe jutott, hogy biztosan mindenkinek volt – és lesz is – hasonló élethelyzete, így gondoltam, megkérdezlek titeket, ti hogyan reagáltok, ha találkoztok egy régi szerelmetekkel? Első körben a csajokat faggattuk.

Szabina (19)

Nekem elég kellemetlen volt a helyzetem, az első exemmel ugyanis évfolyamtársak voltunk gimiben.  Így kb. naponta találkoztunk egymással. Az első pár hét nagyon ciki volt, bármikor, mikor megláttam a folyosón vagy az udvaron, sírva fakadtam. Ő meg ügyet sem vetett rám. Aztán eltelt néhány hónap, nekem lett új barátom, és aztán egyszer egyik nap kaptam egy szép hosszú üzenetet az exemtől, hogy tulajdonképpen ő rájött, hogy lehet, megkéne próbálnunk újra együtt. A válasz egy tucat röhögős emoji volt.

Dorka (18)

Hú, nekem több ilyen sztorim is van. De most jöjjön a két kedvencem. Mikor a szakítás után egy koncerten találkoztam a volt barátommal, egészen egyszerűen elfutottam és elbújtam a női mosdóban. Ugyanezzel a sráccal történt meg az is, hogy anyukámmal voltam vásárolni, akinek nem mondtam el, hogy szakítottam a sráccal. Jött velünk szembe a fiú a plázában és anyukám pedig kedvesen odaköszönt neki és leállt vele beszélgetni. A régen, láttalak, mikor jössz át hozzánk kérdésnél csak az volt a cikibb, mikor a srác közölte, hogy hát nem igen fog hozzánk jönni, én ugyanis kidobtam. Nem tudom, hogy hármunk közül, melyikünk arca volt a döbbentebb.

Anna (18)

Egy romkocsmában találkoztunk, külön baráti társasággal mentünk inni. Nem ismertem a haverjait, de feltűnt, hogy azok kb. egész este a mi asztalunk felé tekintgetnek. Persze az exem is engem nézett. Én próbáltam úgy tenni, mint aki észre sem veszi őt. Mindez addig tartott, amíg a mosdónál egymásnak nem ütköztünk. Kimentünk beszélgetni, szó szót követett és végül megbeszéltük, hogy másnap együtt kajálunk. Ennek már lassan egy éve és azóta is együtt vagyunk és minden tök jó.

Panna (18)

Azt hiszem, én kicsit sablonos voltam, mert mikor a szakítás után találkoztam a volt pasimmal, azonnal bizonyítani akartam és a szeme láttára jöttem össze egy sráccal. Ő meg persze rátett eggyel és összejött egy csajjal. Másnap telefonon felhívtam és elmondtam mindennek. Utólag belegondolva, tök ciki és értelmetlen volt az egész.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share