Modellből lett ügynökségvezető, és jól csinálja – interjú Kajtár Korinnával

Rovat

Megosztás

Legtöbben talán a Középsuli sorozatból ismerik. Korábban komolyan foglalkozott modellkedéssel, ma viszont a bookerek világában teljesedik ki. Szüntelenül keresi és segíti az új arcokat, hogy kibontakozhassanak a kamera előtt vagy a kifutón – interjú Kajtár Korinnával.

Mi határozta meg a modellkedéssel töltött éveidet?

Leginkább a Diamond Models Rivercastnál modellkedtem, de előtte több reklámfilmben is szerepeltem, az ország legnagyobb márkáival dolgoztam együtt, úgy mint a Suzuki, a Vanish vagy a Pannon. Voltak kifutós munkáim is, számos Réthy Fashion divatbemutató, de a PRLMNT-ben megrendezett Sztárfodrászok éjszakáján való modellkedésre vagyok a legbüszkébb. A Symbolban is szerepeltem már egy divatbemutatón. Ezek után meglepő lehet, de a 2014-es Miss Éden versenyen nem a kifutón, hanem a modellek koordinálásában találtam meg az igazi örömöt.

Hogy kerültél a Diamond Models Rivercasthoz?

Engem még Panajoth Dávid regisztrált az ügynökséghez, egész fiatal tini lányként. Ő azóta Kínában dolgozik, de nekünk is besegít, ha van lehetősége vagy itthon van. Aztán sok munkára jelentkeztem, megbízható és precíz voltam, és így magától beindult a szekér. Bekerültem a Középsuli szereplőgárdájába, onnan egyenes út vezetett az ismertséghez.

Mi pontosan a munkád?

A Diamond Models Rivercast bookere vagyok, ami igazból azt jelenti, hogy hostess/modell koordinátor, szervező. Én kezelem a modell adatbázist, tartom a kapcsolatot a lányokkal, felhívom őket a munkákkal kapcsolatban. Castingot, válogatást tartok, valamint ha kapunk egy megrendelést, továbbítom a megrendelőnek a lányok képeit, portfólióit.

Melyek voltak a Diamond Models legnagyobb dobásai eddig?

A Középsuli című filmsorozatra a Diamond Models Rivercast castingol, azt hiszem, ez a legcsábítóbb a fiatalok számára, érthetően, de emellett számos izgalmas munkánk van. Számos divatanyag kampányhoz mi küldtünk modelleket. Debreceni Zita velünk forgatta Thaiföldön a Toyota reklámot, Marton Bogi modellünk a Palmolive reklámfilmben szerepelt. Sokan nem tudják, hogy Kapócs Zsóka is a Rivercastnál kezdte a modellkedést.

https://www.youtube.com/watch?v=yq8XY4Nhjag&t=2s

 

Milyen munkákat biztosít most a Rivercast?

Leginkább hostess és modell munkákat. Fotózások, kifutó munka, nívós rendezvényekre és épületekbe küldjük ki hostesseinket, de olyanokra gondolok, mint a Parlament, Magyarság Háza, Pesti Vígadó. Nagyon sok filmes és sorozat szerepekre tartunk válogatást, kiemelt statisztákat, de még főszereplőket is keresünk.

Mi alapján válogatjátok ki a lányokat?

Fontos a megbízhatóság, azt kell, hogy mondjam, hogy fontosabb, mint a külső. Legyen kommunikatív, ez vonatkozik a modell és hostess munkákra is. Alapvető az ápoltság és az igényes megjelenés, szép körmök, frissen mosott haj, igényes smink. Ez így alapvetőnek tűnhet, de sokszor ért már meglepetés.

Lehet-e hosszú távú együttműködésben reménykedni vagy csak alkalmi munkák vannak?

Lehet. Én vagyok erre szerintem a legjobb példa. Fontos a kitartás, elhivatottság és türelem. Nem szabad feladni az első kudarc után.

Szerinted milyen az a személyiség, akihez illik a modellkedés?

A mai divatvilágban nagyon fontos, hogy talpraesett legyen az ember. Ha szürke kisegér vagy, nem fognak rád emlékezi az emberek.

Kinek ajánlanád, hogy jelentkezzen a Diamond Models Rivercasthoz?

Akinek van kellő önkritikája ahhoz, hogy hinni tudjon abban, hogy van keresnivalója a divatvilágban.

 

Információ és jelentkezés: http://www.diamondmodels.hu/

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,165RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta