Műsorvezető-és influencer menedzser is egyszerre, interjú Zsóri Martinnal

Rovat

Megosztás

Egy vidéki srác, aki felköltözött a nagyvárosba azért, hogy megvalósítsa álmait. Műsorvezető, majd később influencer menedzser, egy igazi sikeres életút, de vajon hogy csinálta? Interjú Zsóri Martinnal.

Még csak 25 éves Martin, de már felépítette magának a sikeres, nagybetűs életet. Műsorvezető-és producer, majd influencer menedzser, micsoda életpálya ennyire fiatalon, Martin választ adott nekünk sikereinek titkára.

Szeged, Mezőkövácsháza, majd Budapest, igazi vándorló életet élsz. Miért a főváros?

A főváros régóta a szívembe lopta magát, hiszen nagyon sok barátot és ismerőst köszönhetek a csodálatos Budapestnek. Szeretem a sokszínűséget, nem csak a munkám, de az életvitelem során is. Akkor szép az élet, ha zajlik és mindig van benne pezsgés. Mezőhegyes azonban örökké a nagybetűs, meleg otthonom marad, ahová örömmel és egy csipet nosztalgiával térek vissza mindig.

Műsorvezetőnek vagy inkább influencer managernek mondod magad? Vagy egy kicsit mindkettő?

Kicsit mindkettőnek, de ha választanom kellene, akkor mindenképpen az influencer manager az a címke, amellyel azonosulni tudok a munkám során. Számomra ez már nem is munka, sokka inkább szenvedély. A művészekkel jó kapcsolatot ápolok és mindig számíthatnak rám, bármi is történjék.

Ha választani lehetne a 2 munka közül, melyik áll közelebb a szívedhez?

Az influencerek menedzselése jelenti az igazi kihívást és egyben a leghatalmasabb elismerést is az életemben és az eddigi munkáim során. Mindig lenyűgöző és egy kicsit megható érzés is egyben, amikor egy művésszel együtt járunk be egy sikerrel koronázott utat. 

Van kedvenc általad menedzselt influencer?

Nem tudok nevet mondani, hiszen azzal kiemelnék és piedesztálra emelnék egy valakit, miközben az összes influencer, akivel eddig volt szerencsém együtt dolgozni, egytől egyig értékes és csodás. Az egyéniség és a sokszínűség miatt képtelenség lenne egyet kiemelni közülük. Mindannyian a kedvenceim.

Mi motivált, hogy ennyire fiatalon ilyen sikeres legyél? Mi a titkod?

 A motiváció és az inspiráció az évek során utat talált hozzám. Mindig tisztában voltam a hosszú távú céljaimmal és igyekeztem mindent megtenni annak érdekében, hogy a tudásommal másokat segíthessek. A titkom pusztán annyi, hogy teljes szívemből azzal foglalkozok, amit szeretek és ettől minden nap boldog vagyok.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta