Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Muszáj a szerelmeddel elveszteni a szüzességed?

Muszáj a szerelmeddel elveszteni a szüzességed?

A legjobb tanács, amit a szűz tiniknek adnak a felnőttek: azzal feküdj le, akibe szerelmes vagy. Miért mondják és egyáltalán miért fontos ez?

Oké, én is teljesen ezt vallottam korábban. Sőt, én is így csináltam. A legideálisabb az lenne, ha szeretnéd az illetőt, megbíznál benne és utána még sokáig együtt maradnátok. Sajnos néha az élet közbeszól. Ha csak az egyiket választanád, melyik lenne az?

Két lány két különböző módon veszítette el a szüzességét, most ők számolnak be a körülményekről.

Vanda (18) Szerencsés vagyok, mert a barátommal volt az első, akit nagyon nagyon szeretek. Én megmondtam neki, hogy szeretnék várni minimum 3-4 hónapot, ő meg türelmesen kivárta. Nagyon figyelmes volt és gyengéd. Azóta is együtt vagyunk. De ha nem lett volna ő, szerintem akkor inkább az lett volna a fontos, hogy megbízzak a srácban és ne érezzem azt, hogy csak kihasznált, ne utáljam meg magam.

Debóra (19) Engem elkerült a szerelem, sose volt kapcsolatom. Akiket szerettem, ők nem szerettek viszont, akik nyomultak rám, nekem nem kellettek. A szüzességemet fél éve vesztettem el egy nyaraláson. Két hetet töltöttem Horvátországban, egy szlovén sráccal nagyon összemelegedtem. Minden nap találkoztunk, együtt buliztunk. Meg is történt a dolog. Tudtam, hogy figyelni fog rám, nagyon rendes fiú. Nem bántam meg, előre tudtam, hogy ebből nem lesz semmi más, nem estem pofára, nem volt csalódás. Remélem, lesz olyan fiú is az életemben, akivel szerelmesek vagyunk egymásba, de nem gondolom úgy, hogy erre kellett volna várnom.

A legfontosabb viszont az, hogy csak akkor tedd meg, ha készen állsz rá, ha meg akarod tenni! Ez a te döntésed és kihathat az egész életedre, ezért jól fontold meg, kinek adod a szüzességed.