Nagy Beniék szakítottak, a híres youtuber visszatért

Rovat

Megosztás

Az újévben nincs ígérgetés, csak könyörtelen őszinteség, Nagy Beni kitálalt magánéletéről, a mostani állapotokról, igencsak belemerültek a kellemetlen kérdésekbe.

„A nézőknek is tartozom annyival, hogy elmondjam, hogy a párkapcsolat, amit láttak az utóbbi időben, az már nincs.”

Beni az utóbbi 2 évben eléggé gyengén adta elő a YouTubeon, amit ő is belátott, s azt is megtudhattuk, Petrával, ex barátnőjével már nincsenek együtt, hát ezért is ex ugye. A történtek okoztak számára nehéz pillanatokat mind a munkában, mind pedig a magánéletben, de elmondása szerint korrekten váltak el, és semmiképp sem szeretné hibáztatni a másik felet semmiért. Nem lesznek ígérgetések 2022-re, mégpedig azért nem, mert ahogyan elmesélte, ebből mindig csak a baj van, de nagyon szeretne gőzerővel visszatérni lassacskán a YouTube világába, mert ez a szerelem munkája.

Nem volt motiváció, vidámság, sem ötletek ahhoz, hogy Beni igencsak szórakoztatni tudja az embereket a hétköznapokban. Ám azért pozitív változás is volt az életében, hiszen elindították a The Big Fam YouTube csatornát tesójával, Danival és feleségével, ez szerencsére sikerült és a mai napig töretlen a népszerűsége. Eláruilta, gondolatai szerint egy olyan társra van szüksége az embernek, aki a mindennapokban tiszta szívvel támogatja őt mindenben, ott áll mellette a legzordabb időszakban, ez Beniéknél már nem volt jelen, így jobbnak látták az elválást. Anno 17, 18 évesen még Minecraft videókat töltögetett fel, ma már ennél sokkal többre vágyik influencerünk, ami nem is csoda, hisz lássuk be, felnőttünk.

Képek: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta