Nagy Beninek hobbiként indult a TikTokozás, aztán egyszer csak paff, dőltek a feliratkozók

Rovat

Megosztás

A még középiskolás Nagy Benjamin manapság igen nagy népszerűségnek örvend a TikTokon, röpke idő alatt több, mint 70.000 követőre tett szert. Honnan indult és mik a célok? Interjú Benjivel.

Mi motivált arra, hogy TikTok csatornát készíts?

„Mindig bennem volt, hogy ezt muszáj megcsinálnom!”

A karantén ideje alatt elkezdődött valami bennem, egy hang mindig azt súgta, kezdjem el. Akárhányszor pörgettem az oldalt, mindig belém nyilallt a gondolat, úristen, ezt most én is úgy megcsinálnám. Aztán végül belekezdtem, és nagyon örülök neki.

Hogyan kell elképzelnünk a videó felvételét és az utómunkát? Mindent te csinálsz?

Otthon már be van rendezve egy kis sarok, ahol mindenféle LED lámpa található, igen, mindent én csinálok. Magamnak veszem fel, én is vágom meg, sőt a technikát is én szerzem be. Eleinte nehézkesen ment a vágás, de ahogy gyakorlok, egyre könnyebb.

Van olyan videód, amire a legbüszkébb vagy, és olyan, amit ma már legszívesebben letörölnél?

Nincs konkrét kedvencem, ha jól sikerül egy videóm, aminek a legyártása sokkal nehezebb, arra büszke vagyok. Egy videómat sem törölnék le, mert minden videóm én voltam. Akár a challange videók, akár a komolyabbak. Ma már nem tulajdonítok nagy hangsúlyt annak, mit gondolnak mások. Felvállalom a személyiségemet, bolond vagyok.

Mit szólnak a suliban az osztálytársaid ahhoz, hogy TikTokozol?

Főként a 9.esek szoktak leszólítani 1-1 kép erejéig, ez nagyon jól esik. Sok sztorit hallottam már, hogy vannak osztálytársak, akik bántják a másikat csak azért, mert felvállalja önmagát, szerencsére nálunk nincs ilyen. Szeretném, ha egyszer ez a mindennapi munkám része lenne, éppen ezért fontos nekem.

A suli után mik a terveid?

„Anyáék kényszerítenek viccesen mondva, hogy tovább kell tanulnom, úgyhogy egyértelműen a továbbtanulás”

A szüleim nagyon szeretnék, ha fősulira vagy egyetemre mennék, ezért abszolút elsődlegesen ez a terv. Mindenképpen Budapesten szeretnék tanulni, és itt is lakni, hiszen Nyíregyházáról felutazni minden nap nem annyira buli, már nagyon várom.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta