Nagy Danit behívták a rendőrségre, mi történt?

Rovat

Megosztás

Céges hamisítások, álcázás, fake e-mailek, avagy minden IS egyetlen vlogban, ezért hallgatták ki Nagy Danit a rendőrségen!

„Ki szeretnének hallgatni egy ügy kapcsán!”

Az ügy a következő: Egy fiatal srác kiadta magát egy bizonyos ügynökség menedzsereként csak azért, hogy Danit képviselve termékeket adhasson el, miközben influencerünk posztol róla képeket, sztorikat, videókat az internet portáljaira. Sok cég, megannyi youtuberes megkeresés és hamis e-mailek, melyeket az adott körözött személy készített el. A srácot elkapták, emiatt idézték be Danit.

„Ez egy súlyos bűncselekmény!”

A tetteinknek hatalmas súlya van, mindennek megvan az ára, reméli, az illető tanul a leckéből, fejtette ki a véleményét Dani.

Miután túl lendültünk a rendőrségi ügyön, Dani és párja, Rami elmesélte nekünk, az elmúlt időben nem igazán sportoltak annak ellenére, hogy az életük 80%-a erről szól. Szerintük nem baj az, ha néha kimarad 1-2 hét, nyár van, forróság ölel át minket, teljesen beleférnek lightosabb napok is a koncepcióba! Egy pici mozgás azért mégiscsak kijutott a napra, Daninak a bringa egy nagyon fontos eszköz, éppen ezért sportolásra alkalmas kerékpárja van, de szeretne egy városi kecót is, csak a kész bringa még egy kicsit várat magára.

„Raminak megígértem, hogy ma elviszem randevúzni!”

Immáron 6 éve boldogítja egymást a pár, ez alkalomból Dani egy romantikus randit szervezett Raminak, amire egy nagyon elegáns ingben érkezett! Közös bicózás, romi pizzázós vacsi, sőt azt is megtudhattuk, a Kodály köröndön találkoztak először, innestől számolandó a 6 csodás év!

Ti is szoktatok néha csalónapot tartani?

Főkép: facebook.com

Kép: instagram.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,719RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta