Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Zene / Nagy esélyes lehet a győzelemre Magyarország

Nagy esélyes lehet a győzelemre Magyarország

2016. április 20. /szerda/

A Rising Starban feltűnt énekes, Fehérvári Gábor Alfréd képviseli Magyarországot a hatvannegyedik Eurovíziós Dalfesztiválon. Az idén Svédország ad otthont a versenynek, miképpen tavaly a svéd  Måns Zelmerlöw lett a fesztivál győztese Heroes című dalával.

A fesztivál hivatalos német oldala, a Eurovision.de nagy esélyt lát arra, hogy Magyarország előkelő helyezést érjen el az idei döntőn május 14-én. Freddie, mint minden évben, A Dal című hazai előválogatón került ki győztesként.

“Úgy érzem magam, mint egy atléta az olimpia előtt. Nem félelem van bennem, egyszerűen jól szeretnék szerepelni, alázattal szeretnék ott állni, a helyezéstől függetlenül. Az a célom, hogy a magyar nézők úgy üljenek majd a tévé előtt, amikor néznek az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán, hogy a produkcióm végén elmosolyodnak”

– mondta Freddie a hazai verseny végén az Origonak.

Egy régebbi interjúnkban pedig elmondta Freddie, hogy kiskorában idegenvezető szeretett volna lenni.

“Kicsiként idegenvezető akartam lenni, de aztán rájöttem, hogy sokat kellene repülőre ülni, az viszont nem a szívem csücske a mai napig. “

 

Nos, hamarosan viszont repülőre kell szállnia, hogy az északi ország városkájába, Ericsson Globe-ba, ugyanis már csak pár hét, és indul az idei Eurovíziós Dalfesztivál elődöntője.

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával készült.

NKA_logo_2012

cstp-logo-web-small

Borítókép: Freddiefansite.uw.hu

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share