Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Nagy Marci nekiment a Dumaszínház humoristáinak, ők pedig reagáltak Facebook posztjára

Nagy Marci nekiment a Dumaszínház humoristáinak, ők pedig reagáltak Facebook posztjára

Mit tesz néhány rég elfeledett celeb, ha már senki nem figyel fel rájuk? Elkezdi ócsárolni azokat, akiknek megy a szekér. Úgy tűnik, ugyanez 1-2 YouTuberre is igaz? A FanMadeMaker nevű Facebook-oldalt kezelő Nagy Marci, aki évek óta a YouTube-on vloggerkedik ugyanezen a néven, kisebb szünet után visszatérve csúnyán beszólt a Dumaszínház több ismert humoristájának. Nem érti, hogy hogy nevezhetik rajongóknak a nézőket, megkérdőjelezvén, hogy a Dumaszínháznak nincsenek is rajongóik. 

“Tudjátok mi irritál még annál is jobban, ha egy videós rajongóknak nevezi általánosítva a nézőit? Pontosan. Az, ha ugyanezt egy Stend upos csinálja. Miafasz, de komolyan. Minden sztorit amiben valaki felismeri őket az utcán, úgy vezetnek fel, hogy “Egyszer egy rajongóm” “A rajongóim van, hogy felismernek” A lófaszt. Hallott már valaki Dombóvári István rajongókról? Vagy van olyan aki Kőhalmi Zoltán fan? Esetleg egy Aranyosi Péter fanclub belépő valakinek? Ki a faszom az a Tóth Edu. Fú, volt amikor viccesnek tartottam ezt a műfajt, de amiket mostanában hallottam gyalázatosak. A stenduposok 90%-ánál jobban szórakozom a WC-n ülve telefonnal a kezemben”

– írja Nagy Marci Facebook-oldalán.

Megkérdeztük a Dumaszínházat is, hogy esetleg valamilyen személyes konfliktusról van-e szó bármelyik, a bejegyzésben említett humoristával kapcsolatban. Az alábbi választ kaptuk megkeresésünkre:

“Még soha nem hallottunk a népszerű YouTube-vloggeről, fanmademaker-ről, de megtekintettük a munkásságát, és mindezt nagyon bánjuk.

Természetesen a Dumaszínház társulatának összes tagjához és a vendégfellépőkhöz is haladéktalanul eljuttattuk Fanmademaker úr gyöngyszemeit.

Legfőképpen “A CSAJOM”, a ” YOUTUBE KOMMENT RAP”, a “FORGATÁS MÁLTÁN”, a “GYAKORI KÉRDÉSEK RAP (+18)”, a “VÉRFÜRDŐ” és a “SZÉTTÖRTE A HÚGOM A TELEFONOMAT?!” munkáit tartjuk igazán értékesnek.

Felettébb sajnáljuk, hogy nem kedvel minket, és sok sikert kívánunk ahhoz a nívóhoz, amit képvisel.

Ui: nincs olyan, hogy “Stend up”

Üdvözlettel,

Dumaszínház

 

Nem a Dumaszínház humoristái az elsők, akiknek nekimegy Nagy Marci. A Középsuli-sorozatról készült “gyöngyszem”  a Vérfürdő című videó sem éppen dicsérő üzeneteket tartalmaz.

 

De vajon mi vehet rá egy embert, hogy azzal töltse idejét, hogy ilyen módon kritizáljon másokat? Féltékeny rájuk? Esetleg önutálatát projektálja másokra? Mi egyáltalán nem haragszunk Marcira a Középsuli “paródiája” miatt. Bár vele nevetni nem tudtunk, szurkolunk neki, hogy minél hamarabb sikerüljön belső konfliktusait feloldania.

 

Borítókép: Instagram