Nagyon durva sztorik a fiúöltözőből

Rovat

Megosztás

Kedves Középsuli.hu-rajongó barátnőnk, azt gondoltad eddig, hogy a fiúöltözőkben titokzatos, durva dolgok mennek, törülközővel csapdossák egymást a srácok, meg ilyesmi? Jól hitted. De a valóság még ennél is sokkal keményebb.

A Középsuli kosárcsapatának tagjaként megkértem a haverokat, mondják el a legdurvább öltözői élményeiket.
Hát elmondták, de azokat nem írhatom meg, mert ki kéne tenni a 18-as karikát…
Ám volt néhány olyan dolog, amit gyakran csináltak, és eléggé undorító vagy meglepő ahhoz, hogy képetek legyen a fiúöltözők világáról.

Zuhany és pisi

208_cartman-urindodgen

Zsoltiék harmincan voltak az osztályban. Mivel tesi után a következő órájuk egy távolabbi épületben volt, gyakran ketten is beálltak egy zuhanyba, hogy időben készen legyenek. Egyik alkalommal észrevette, hogy a lábánál szokatlanul meleg a víz. Megdöbbenve látta, hogy a másik srác egyszerűen lepisilte! Persze véletlenül, mert mint mondta, mindig pisilni szokott zuhanyozás közben, bocsi.

Törülközős csapdosás

Tamásék a törülközőt ostorként használták, és minden tesióra előtt és után megcsapkodták egymást. Előfordult, hogy hatalmas bunyóba torkolt az egész.
A törülközős csapás nagyon fáj. Egyszer Vali, a Középsuli.hu pszichológusa úgy megcsapott, hogy alig tudtam felállni. Ebből is látszik, hogy ebben is a lányok a jobbak.

Pisilős verseny

Gáborék azzal szórakoztak, ki tud messzebbről belepisilni a piszoárba. Ott se lettem volna takarítónő.

Közös maszturbáció

Andrisék (ő nem a Középsuli.hu Andrisa) másodikban a gimiben (akkor csak négyosztályos volt) elhatározták, hogy megnézik, ki az igazi férfi az osztályban. Ezt pedig szerintük kizárólag a versenyszerű közös maszturbáció dönthette el. Majdnem mindenki Laurára, a legszebb osztálytársnőjükre gondolt, aztán az nyert, aki először elment. Már nem az öltözőből, hanem úgy…

Pukizós verseny

Ez nagyon undorító, pedig Gáborék rendszeresen csinálták (finom osztály volt). Az volt a lényeg, legyen minél büdösebb és hangosabb. Előfordult, hogy mindenki kiment egy szál törülközőben az udvarra télen, mert olyan büdös volt, hogy nem bírták tovább. Végül azután hagyták abba, hogy az egyik srác nagyon beégett. Merthogy győzni akart, és a dolog annyira jól sikerült, hogy más is kijött a  levegőn kívül…

Izommutogatás

Dávidék minden tesióra előtt befeszítették izmaikat, és egymásnak mutogatták. Persze harsány röhögések, böfögések közepette. Karizom, mellizom, fenékizom, Dávidék nem voltak szégyenlősek.

Böfögőbajnok

Ebben az egyik haverunk tuti nyerő. Annyira undorítóan csinálja, hogy öröm hallani. Nem csak az öltözőben, hanem máshol is, van olyan hely, ahonnan kitiltották emiatt (konkrétan tőlünk, a lakásból). Gimibe együtt jártunk, és azóta csak fejlődött.

Nagyon durva sztorik a fiúöltözőből
Te mit csinálnál a fiúöltözőben?

Ui.: miután elvégeztük a sulit, a kosárcsapat öltözőjében természetesen most már csak a korábbi tanulmányainkról beszélgetünk kizárólag, és élére hajtjuk mindig a ruháinkat. Hahaha.

                                                                                                                                                                                                                                       Egy kosaras srác

 

Foto: fannishery.com, 365daysoftheunexpected, i46.fastpic.ru, stream1.gifsoup.com, ak-hdl.buzzfed.com, fc05.deviantart.net, 24.media.tumblr.com, quickmeme.com,stream1.gifsoup.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,181RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta