Nagyon megosztó az új dal, melyhez Curtis a nevét adta!

Rovat

Megosztás

Létezik szerelem első látásra? Volt már valaha olyan a történelemben, hogy fiatalon megismerkedsz valakivel, és még 50 év múlva is lángol köztetek a tűz? Curtis a nevét adta a New Level Empire legújabb dalához, mely nagyon megosztó a komment szekcióban, na de miért?

„Hová tűnjünk el, hol együtt megpihennénk? És ketten töltjük el életünk legvégét, ott leszünk egyszer, én mindig csak azt kérném, te lennél a jó, az első és utolsó.”

Megismerkedéstől egészen a szerelmes kettecskén a parton ültünk pillanatokon át egészen a a házasságig című történet ihlette a 2013-ban alapított New Level Empire rockegyüttes legújabb videoklipjét, melyben Curtis is szerepet kapott pár sor erejéig. Az öttagú Live act együttes eddig öt lemezzel büszkélkedhet, legkedveltebb műfajok, melyekben általában alkotnak, az elektronikus zene, a pop-és a dance-rock.

A videoklip koncepciója elég meglepő, ugyanis nem élő környezetben helyezkednek el a szereplők, hanem mint egy megrajzolt animáció tárul elénk egy szerelmes pár élete megismerkedésüktől fogva. Látunk itt mindent IS! Zöld gyepet, kék eget bolygókkal, rózsaszín mezőket és óriási hegyeket, mondván, tűnjünk el a világ elől csak ketten, akár egy pillanatra is!

Érdekessége a dalnak, hogy egy régi NLE zeneszámot dolgoztak fel a srácok magyar verzióban, a The last one című, 2014-es nótát alkottak újra az együttes tagjai. A komment szekcióban nagyon megosztó a dal, sokan úgy vélik, túl kevés, semmitmondó a videoklip a dallal együtt, mások kifejezetten a lazaságot és az egyszerűséget kedvelik ebben a formában.

Te mit gondolsz?

Te is imádod a filmeket? Akkor ezt neked is el kell olvasnod!

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta