Nap hülyéje – így ne próbáld átverni a tanárodat!

Rovat

Megosztás

A New York-i Joker Tennel Finner nem a Columbia Egyetem legokosabb diákja, meg is akarta úszni félév közepén esedékes vizsgáját. Most rajta röhög az egész világ.

Kémiából kellett volna vizsgáznia, de hát nem tanult, vagy csak érezte, hogy úgyse fog menni. Így aztán próbálkozott. Kitett a Twitterre egy képet, hogy tanárai is lássák: ő bizony beteg. Nem is csak úgy kicsit, mondjuk, hogy megfázott, vagy megy a hasa, hanem nagyon. Vérzett az orra, kis híján bele is halt, és kórházba került. Szomorú arccal fekszik egy ágyon – orrában pedig valami, ami első látásra oxigénszondának is látszhatna, de csak kicsit kell jobban megnézni, hogy lássuk: egy okostelefon fülhallgatója. A karján meg – szintén elég pocsékul orvosi felszerelésnek álcázva – ugyanannak a telónak a töltője.

317352F100000578-0-image-m-57_1456163115809-574x1024

A legviccesebb, hogy ehhez képest milyen szakra jár a fiú: orvosi előkészítőre. Gondolta, biztos nem bukik le- írja a Globoport.hu. 

A képet – nos nem éppen komoly jókívánságokkal – 75 ezren osztották meg. A fiatalember már másnap ki is tett egy másikat, amelyiken közölte, hogy már jól van. De azért – némileg önirónikusan – feldugta az orrába a fülhallgatót. Hogy kitették-e az orvosiról, arról még nincs hír.

Nap hülyéje – így ne próbáld átverni a tanárodat!
Te kamuztál már betegséget?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta