Nem érti meg a barátom, hogy még nem akarok vele lefeküdni

Rovat

Megosztás

Vannak pillanatok, amiknek még nincs itt az idejük. Mégis, sokszor a külső nyomás ránk nehezedik és ezért megyünk bele olyan helyzetekbe, amikbe magunktól nem is mennénk. De miért?

Viola és Bori interjút adott stábunknak, akiket arról kérdeztünk, hogy milyen élmények fűzik őket az első alkalomhoz. Viola ugyan még szűz, mégis pontos elképzelése van arról, milyennek képzeli el a nagy alkalmat; Bori pedig arról mesél saját tapasztalatai alapján, hogyan lehet ezt elsietni.

Most lettem húsz éves és a legtöbb barátnőm már nem szűz. Mégis büszke vagyok rá, hogy felelősségteljesen és átgondoltan fogok “nekiugrani” ennek, akárki is lesz az illető. Ugyanis még szingli vagyok, jelenleg nincs kapcsolatom, de tudom, hogy el fog jönni ennek is az ideje. Pontos elképzeléseim vannak arról, milyennek szeretném. Nem kell túlromantizálni, de vágyom arra, hogy odafigyeljenek rám és olyan társam legyen, aki megfelelően kezeli ezt a szituációt és tiszteletet ad.

Viola, 20
Fotó forrása: Medium

Nekem sajnos elég rossz tapasztalatom van. Leginkább azért, mert nagyon szerettem volna bizonyítani, a srácnak is és másoknak is. Folyamatosan nyagatott és nem értette, hogy nem akarok még vele lefeküdni. de aztán engedtem neki és emiatt Túl hamar, egy friss kapcsolatban vesztettem el a szüzességem. Mindent, amit lehetett elrontott a srác és nem is volt józan. Szerintem még arra sem emlékszik, mi történt pontosan, miközben nekem az volt életem egyik legfontosabb élménye. Sajnos én rosszul döntöttem, ezért azóta a barátnőimet is arra bíztatom, érdemes inkább várniuk és semmi ciki nincs ebben. Azóta amúgy sokkal boldogabb párkapcsolatban élek és hálistennek itt megbecsül minden egyes alkalmat a párom, még úgy is, hogy tudja, ezek már nem az első alkalmak.

Bori

Bori és Viola egyébként barátnők és nagyon jókat szoktak beszélgetni, akár fiúkról, akár saját tapasztalatikról.

Nem érti meg a barátom, hogy még nem akarok vele lefeküdni
Neked megértő a párod ezen a téren?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta