Nem hiszed el, milyen színű lett Markó Rebeka haja!

Rovat

Megosztás

Túl száraz, töredezett vagy éppen szinte már fehér árnyalatban fest Markó Rebeka haja legújabb Insta képén a kommentelők szerint, jól áll neki vagy ez egy rossz döntés volt?

Fodrásznál járt pár nappal ezelőtt Dezső Bence barátnője, aki jócskán kapott a végeredmény után hideget-meleget egyaránt! A kommentelők kiakadtak a platinaszőke, száraznak tűnő, szinte már őszes haján, így Rebeka úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba egy videó formájában!

„Az én álom színem, amit évek óta szerettem volna elérni és kipróbálni, most elérkezett!”

„Akik kedvesek voltak a komment részlegben, azt köszönöm, akik pedig nem, azok nyaljanak sót!”

Ha valaki lemaradt volna róla, Rebeka az eddig megszokott balayage hajszínéhez képest most platinaszőke lett! Elmondása szerint, már évek óta szerette volna kipróbálni ezt a típust, nagyon elégedett a végeredménnyel! Ám nem mindenki van ezzel így, ugyanis követői konkrétan szétszedték az Insta kép komment szekciójában, éppen ezért kedvenc influencerünk legújabb videójában bemutatja, milyen módszerrel készült a haja, miért éppen ezt a típust választotta, s az is kiderül, pár hét múlva ismét nagy dobásra készül, ugyanis a legközelebbi festésnél még nagyobb lesz a változás!

A videóban megismerhetjük a szalont, hova is jár youtuberünk már egy jó ideje, sőt rá hivatkozva még 12%-os kedvezményt is kaphatunk, ha úgy döntünk, egy kis frissítésre vágyunk! Megtudhatjuk, a fodrász minden egyes lépésnél kötéserősítőt használt, így lehetetlen a hajtörés, a képen látott szálkásodás csupán a friss vasalás eredménye. Alapvetően nagyon erős hajszerkezettel bír és ügyel arra, mindig legyen egy egészséges vágás a folyamatos ápolás érdekében!

Az első festés után jött egy második hamvasítás, sőt még egy harmadik ráadás is, hogy biztosan a várt eredményt kapja a vendég! Mennyire károsítja a hajat egy három felvonásos színfrissítés? Ezt nem tudhatom, mindenki döntse el saját maga, mi fér bele és mi nem!

A videó végén említésre kerül a hajnövesztés is, ugyanis meglepő módon napról napra készült képeken fedezte fel kedvenc celebünk, mennyire gyorsan nő a haja, szinte látható a tőlenövés már az első héten! Szerinted csak káprázat vagy tényleg lehetséges ez?

Neked tetszik Rebeka új hajszíne?

Főkép: ifaktor

Képek: Instagram, YouTube

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,165RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta