Nem hiszed el, mit osztott meg követőivel Ditke!

Rovat

Megosztás

A közel 80.000 feliratkozós YouTube-csatornával rendelkező influencer megosztotta követőivel a NAGY HÍRT, BŐVÜLT a CSALÁD!

Laza, sportos style, tipik gyönyörű szőke haj, hatalmas pillák! Ditke azon youtuberek közé tartozik, akik fő védjegye a szépségápolás, a HAUL, a legjobb vagy éppen a legrosszabb termékek néven futó videók, melyeket tízezrek követnek social media felületein! Nem is csoda, hiszen minőségi tartalmai és magánjellegű posztjai vonzzák a nézőket!

BŐVÜLT A CSALÁD

Ditkének egyelőre még vegyes érzelmei vannak a kutyatartással kapcsolatban, de bízik abban, hogy készen áll a feladatra!

Ellie egy igazi barátságos házi kutyus! Imádja, ha simogatják, játékos, emberbarát, egyszóval társ a hétköznapokban! Láthatunk egy kis UNBOXING-ot is, amiben állatkájuk első otthoni csomagja található.

Ellie szintén közösségi szereplő lett, ugyanis Ditke készített neki egy Instagram-oldalt, ahol jobban megismerhetjük majd kis kedvence mindennapjait. Nagyon boldog a híres youtuber, már alig várja közös életük boldog élményeit!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta