Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Nem mindennapi lánykérések

Nem mindennapi lánykérések

Az internet manapság tele van újabb és újabb eljegyzési videókkal, amelyeket több ezren néznek meg naponta. Ezek után felmerülhet bennünk a kérdés: ha  nem készítenek videót a lánykérésről, már nem is számít igazinak?

A YouTube-ra feltölött vidók közül talán Bruno Mars – Marry you című számára mondtak igent a legtöbben szerelmüknek. Volt, aki családját bevonva kérte meg kedvese kezét, volt, aki flashmobot szervezett, hogy meglepje párját, vagy a kérdést egy kalandos utazás alkalmával tette fel a  levegőben.

 

Magyarországon is történtek már hasonló esetek. Több alkalommal szerveztek flashmobot, hogy feltegyék a nagy kérdést. Alig egy éve Magyarországról Párizsba tartó repülőgépen kérte meg kedvese kezét egy fiatal férfi. Az lánykérést egy utas rögzítette telefonjával, majd töltötte fel a YouTube-ra. A szerencsés lány persze azonnal igent mondott, de ki ne tette volna, ha a felhők felett kérik meg a kezét?

 

A nem mindennapi lánykérések közül kiemelkedik az az eset, ami a napokban történt Amerikában. Egy férfi sétarepülésre vitte barátnőjét, ahol már előre megtervezte, hogy hogyan fog zajlani  a lánykérés, de a tervébe hiba csúszott. Amikor gyönyörű tájak felett repültek el, a lány fényképeket készített, majd mikor barátja felé fordult annak kezében meglátta az eljegyzési gyűrűt. Azonban a kérdésre még válaszolni sem tudott, mivel kiderült, hogy barátja nem bírja a repülést és lehányta a lány lábát eljegyzés közben. Miután szerencsére jobban lett, a gyűrű felkerült a leendő menyasszony kezére.

 

Nem mindennapi lánykérések
Neked tetszenek az ilyen eljegyzési videók?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share