Nem szerették már egymást Kulcsár Edina és Csuti, a videoklip mindenre választ ad

Rovat

Megosztás

Január közepe óta szinte minden nap történik valami Kulcsár Edinával, ugyanis miután Csutival bejelentették, hogy elválnak, alig egy héttel később arról posztolt, hogy összejött a G.w.M nevű rapperrel. Azóta elmondta, hogy a zene hozta össze őt és új párját, akivel a munkakapcsolat egy idő után szerelemmé alakult, ám ne szaladjunk ennyire előre, ugyanis volt kapcsolatáról készült egy videoklip is, amiben kiderül, miért vetettek véget házasságuknak.

„Te vagy a Nap, én a Hold, nem vagyunk már szerelmesek, volt, ami volt.”

Kulcsár Edina először a Fókusznak nyilatkozott a szerelmi életével kapcsolatban, de konkrétumok híján csak annyit árult el, hogy szerinte sok magyarázatot ad majd a nemsokára megjelenő videóklipje. Kiderült, hogy a dalt G.w.M írta, és Kulcsár Edina úgy érezte, pontosan arról szól, amit ő is érzett akkoriban.

A videoklip koncepciója abszolút leírja Edina érzéseit a fekete-fehér vágóképekkel, a vörös rúzzsal és az érzelmes dalszöveggel. Kiderült számunkra, a szerelem hiányában lett vége a kapcsolatuknak, de gondoljunk csak bele, ha 2 emberben már nincs meg a szeretet, akkor felesleges minden változtatás.

Főkép: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta