Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Nem tetszik a nézőknek a Videómánia-himnusz? :O

Nem tetszik a nézőknek a Videómánia-himnusz? :O

Megjelent a Dancsó Péter által évek óta lelkesen vezetett csatorna, a Videómánia beharangozott főcímdala, himnusza. Valamiért azonban rengeteg néző elégedetlenkedik, nem tetszik az emberek sokaságának a dal és a hozzá készített klip.

Csak kevesen állnak Peti legújabb videója mellé.

“Én vagyok az eggyetlen aki tudja értékelni ezt? Aki nem érti az angol nyelvű szöveget kapcsolja be a feliratot.Szerintem jó lett 🙂 .Megy a like.”

– írja az egyik pozitívan hozzáálló néző.

Mind Facebookon, mind YouTube-on rengeteg a negatív, sok esetben építő jelleget nem tartalmazó kritika. Sokan az angol szöveggel nem tudnak azonosulni annak ellenére sem, hogy a videón magyar felirat megtalálható. Az “angol” és a “szar” szó használata mindkét közösségi felületen megnövekedett.

“á de szar lett kiégtem”

– írja az egyik kommentelő YouTube-on.

“hát nem kegyetlenül ergya, de aránylag szar”

– fogalmazza meg véleményét egy másik.

“Rengeteg munka lehet ebben a videóban, ezt aláirom. De a dislikeok aránya mindent elmond. Ez nem a Videomániáról szól, ez csak egy sima neo dal. A rajongók valószinűleg arra számitottak, hogy a sorozatról, róluk és Petiről fog szólni és nem egy következő tucat-tuc-tuc lesz a végeredmény. Ez gyenge.”

– magyarázza álláspontját egy harmadik.

“Amikor elkezdtem nézni a videóidat, egy normális csávó voltál, aki az ágyán ülve, poszterekkel a falán poénkodik és olyan videókat tölt fel, amiken néha sírva nevetek. Mostanra meg egy felnyalt frizuráju celebnek vagy inkább tekinthető mint az előbb körbeírt Dancsó Péternek. A videóid továbbra is viccesek, de ez a videó nem te vagy! Ez nem egy Videómánia himnusz hanem egy akármilyen dal amiből ezer van. Angol a szöveg, képkockákon szerepelsz és a szövegnek nem sok köze van hozzád. Ez így nem jó, ez nem a Videómánia, ez egy színtelen és ízetlen semmi.”

– fogalmazza meg egy negyedik hozzászóló, ő már a Facebook-oldalon.

A dislike-ok ezúttal valóban győzedelmeskedtek, voltak olyan pillanatai a videónak, amikor kevesebb like volt Dancsó Péter csatornájának főcímdalán.

dancso_like_dislike_himnusz

 

Videómánia - Himnusz
Neked tetszik a Videómánia csatorna himnusza?

Borítókép: YouTube / Videómánia

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share